logo HR DE IT EN FR HU RU
Pretražite Našu Bazu
4660 nekretnina u ponudi!
Status:
Regija:
Tip:
Grad:
Otok:
Poredaj po:
Uz more:
 
main
 
Hrvatske Ekskluzivne Ponude
 
 
Izdvajamo
 
 
Top lokacije nekretnina u Hrvatskoj

Nekretnine na Hrvatskim otocima


Nekretnine na Hrvatskoj obali

 
Ponuda Tjedna

Small image
Tip: Off plan,Zemljište
Cijena: 350.000€
Lokacija: Brac
Exclusive sale
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 600.000€
Lokacija: Solta
Reduced price
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 350.000€
Lokacija: Solta
Price reduced
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 265.000€
Lokacija: Korcula
Price reduced!
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 180.000€
Lokacija: Hvar
Exclusive sale
 
Početna / OurClients


Što naši klijenti govore o nama

"Prije nego smo upoznali Meri Vulic iz Brokera u 2008 vec smo dugo bili tražili naše “mjesto pod suncem”. Hrvatska je bila zadnja lokacija koju smo išli posjetiti, i zapravo smo se vec bili odlucili za stan u južnoj Francuskoj. Ali vec nakon prvog obilaska nekretnina pod vodstvom Meri shvatili smo da se niti jedno mjesto u Europi ne može mjeriti s ljepotom Hrvatske obale Jadrana. Nakon toga odluka je bila laka, znali smo GDJE ali još nismo znali ŠTO kupiti. Zahvaljujuci Meri uskoro smo odlucili i što kupiti - kao da nam je citala misli. Odmah smo se zaljubili u mjesto, i odmah donjeli odluku - i od tog momenta nismo trebali ništa raditi osim pratiti upute koje nam je Meri dala. Kupnja nekretnine pod njenim vodstvom (i ostatka Broker tima) je prošao s lakocom. Sve od provjere vlasništva nekretnine, sve legalne procedure do finalne transakcije i riješavanja problema - pobrinuli su se baš o svemu. Ali tu nije bio kraj: opremanje kuce, pronalaženje majstora, dogovori sa susjedima...itd. bili su tu za nas u svakom trenutku kad smo ih trebali. Sada jedva cekamo sljedeci put kada idemo posjetiti naše mjesto pod suncem. Hvala Meri, hvala Brokeru. Svima kojih zanima - dajemo našu preporuku od srca! "

Ela i Thomas Oslo, Norveška


"Bio nam je san kupovina kuce u Hrvatskoj za provodenje praznika i godišnjeg odmora tijekom godine.

Kao najlakši nacin za pronalazak nekretnina koristi smo se internetom. I imali smo na izboru veliki broj agencija za nekretnine - od lokalnih do internacionalnih koje su nam nudile liste nekretnina i pomoc pri kupnji.

Mi smo imali srecu. Zahvaljujuci sudbini došli smo u ruke agencije Broker, koju vode direktno vlasnici – g. Ivica i njegova žena gda. Meri. Oni su nam ponudili da dodemo u Hrvatsku i obidemo sve nekretnine za koje smo bili zainteresirani. Od prvog dana i sastanka nikad nismo požalili što smo odabrali njihovu agenciju. Pružili su nam  150% pomoci u svemu! Razne dane kada smo išli s gdom. Meri i pregledavali nekretnine, ali nismo mogli naci neku koja nam se svida. Hvatao nas je umor i nervoza, ali gda. Meri nas je ohrabrivala govoreci - " ne brinite, naci cemo pravu kucu za Vas". I zaista jesmo! Nakon te kuce godinu poslje kupili smo još jednu zahvaljujuci Brokeru! Pomogli su nam s tisucu malih problema s kojima se susretnete kada imate kucu u inozemstvu, savjetovali su nas u pravnim stvarima, pronalazili profesionalce za gradevinu iako je njihov posao vezan za kupoprodaju nekretnine bio gotov. Sada skoro dvije godine nakon ovog iskustva razumijemo koliko smo bili sretni što smo upoznali ove ljude. Rade svoj posao sa srcem i to ih cini razlicitim od drugih!"

Paolo i Maria iz Italije


“ Bilo je veoma lako stupiti u kontakt s Brokerom, i pomogli su nam na najbolji moguci nacin kroz cijeli proces kupovine kuce iz snova u Hrvatskoj.

Sve se odvijalo mnogo brže i lakše nego smo ocekivali.

Zaista Vam možemo preporuciti Broker za vašu kupovinu nekretnine u Hrvatskoj.”

Mats i Susanne. Stockholm, Švedska


“Moja žena i ja zajedno s našom djecom smo posjecivali Hrvatsku zadnjih 5 godina. Putovali smo svugdje po svijetu iz Australije i osjetili da smo našli najljepše i najorginalnije mjesto u Hrvatskoj.

Kada smo poceli razmišljati o kupovini vile za odmor pregledavali smo regije s raznim agencijama dok nismo upoznali Meri i Ivicu.

Nakon jednostavnog telefonskog razgovora Meri i Ivica su se našli s nama sljedeceg jutra i nakon pažljivog razgovora o našim potrebama odveli su nas na njihov brod da pogledamo 8 predivnih i pažljivo odabranih nekretnina. Nakon što smo smanjili odabir na 3 moja žena i ja smo radili prisno s Meri i Ivicom da finaliziramo kupnju predivnog doma na Bracu. Zahvaljujuci njihovim pažljivim savjetima u mogucnosti smo koristiti se nekretninom za vikende i školske praznike zbog dobre povezanosti Braca trajektom kao i drugih savjeta koji su potrebni kada kupujete vilu u raju..

Meri i Ivica su sada postali naši prijatelji i znamo da nismo mogi raditi s boljim timom.”

Wayne Australia


“Oprostite što se već punih tjedan dana ne javljam, otkako sam stigao u Norvešku, ali toliko sam imao obaveza od samog dolaska, da jednostavno skoro nimalo slobodnog vremena nisam imao. Prvi dojmovi su dosta dobri, iako je jako teško bilo napustiti Brač i Jadran. U svakom slučaju, već planiram kad bih se vratio. Ukoliko imate dodatnih ideja, slobodno se javite. Bez obzira na ukupni ishod, moram Vas pohvaliti kao izuzetne profesionalce i kvalitet na kakav dosad kod nas u sektoru nekretnina još nisam naišao. Hvala Vam puno za sav trud - nemam nikakve dileme da ćete uvijek lako naći mušterije koje će pri tom biti i vrlo zadovoljne suradnjom s Vama, a svakako ću Vaše usluge srdačno preporučiti svakom tko bilo razmišlja o prodaji ili kupovini u Dalmaciji. Puno pozdrava sa prilično hladnijeg sjevera!”

Boris, Norveška


“U 2003. godini, dok smo bili u posjetu rodnoj kući moga oca na otoku Visu, zaljubili smo se u malu kuću na rubu grada. Iako ju je oplahivalo more u uvali bila je veoma ruševnom stanju i ne realna mogućnost za restauraciju. Nakon godina istraživanja i mnogih slijepih ulica odlučili smo potražiti sličnu nekretninu.

Vratili smo se u Hrvatsku 9 godina kasnije s našom djecom i nekim bliskim prijateljima i proveli divan tjedan na katamaranu uživajući u kristalno čistom toplom moru, ljubaznim ljudima i odličnoj hrani - sve što je dio Dalmatinskih otoka.

Ova avantura, zajedno s daljnjim tjednom koji smo proveli na kopnu istražujući Korčulu i Dubrovnik, ponovo je probudila našu čežnju za vlastitim komadićem hrvatskog raja. Kod kuće u Cape Town-u, na jugu Afrike, istraživali smo mnoge web stranice agencija za nekretnine, ali ubrzo je Broker Agencija za nekretnine postala naš zadani web za traženje nekretnina.

Nakon nekog vremena smo našli ono što smo mislili da je blisko našoj izvornoj viziji na otoku Visu. Kontaktirali smo putem e-pošte, a zatim telefonom s Meri Vulić i dogovoreno je da ćemo putovati u Hrvatsku i pregledati nekretninu. Upoznali smo Dina Vulića - sina Meri i Ivice - divan mladić pun energije i entuzijazma. No prilikom pregleda nekretnine, što je otprilike 2 sata od Splita, odlučili smo da to definitivno nije za nas.

Dino je predložio da odemo na kavu i razgovaramo o tome što tražimo.

Plan je napravljen, otišli smo iz smještaja i otputovali natrag u Split u konvoju s Dinom, koji je već pronašao smještaj za nas u Splitu, koji je postao naša baza za sljedećih 10 dana.

Sljedećeg jutra otišli smo do Broker ureda i susreli se s Meri, Ivicom i Dinom. Objasnili smo što tražimo i dali im uvid u naš životni stil. Dogovoreno je da ćemo im dati jedan dan za organiziranje nekih nekretnina za posjetu.

Zatim smo posjetili nekoliko nekretnina i suzili popis na 3. Pošto su bile potrebne rekonstrukcije i unutarnje preuređenje, Vulići su nam našli arhitekta, dizajnera interijera i voditelja/inženjera projekta. Sljedećih nekoliko dana proveli smo razgovarajući o mogućnostima i idejama te je odlučeno da ćemo naručiti ovaj tim za reviziju svake nekretnine i naprave procijenu nekoliko mogućih dizajna i cijene za obnovu.

Provodeći puno vremena s Ivicom, Meri i Dinom, izgradili smo istinski odnos i imali smo čast biti pozvani u njihovu kući na večeru, zajedno s našom djecom. Osjećali smo potpuno povjerenje u Vuliće i njihov integritet, što je izuzetno važno prilikom sklapanja posla na velikoj udaljenosti.

Mjesec dana kasnije pregledali smo 3 nekretnine i odlučili dati ponudu za mali stan na otoku Hvaru. Nakon nekoliko dana pregovaranja, dogovor je bio postignut i kupili smo naš mali komadić raja!

Proces je bio besprijekoran i jednostavno sklopljen. Papirologija je bila čista i bez napora. Vulić je brinuo o svakom aspektu.

Tada smo angažirali arhitektonski i inženjerski tim i počelo se s rušenjem unutrašnjosti objekta.

Mjesec dana kasnije odlučili smo da nam se proces toliko svidio i imali smo potpuno povjerenje i afinitet u stručni tim da smo odlučili kupiti još jedan veći stan. Opet je proces bio bez napora i opet smo razvili vrlo bliske veze s Vulić timom i stručnim timom s kojim su nas upoznali.

Trenutno dolazimo svaka 3 mjeseca kako bi dogovorili unutarnje mogućnosti i napravili odabir. Sada smo 3 mjeseca od ugradnje namještaja - što će biti baš na vrijeme za ljeto.

Cijeli proces je bio ugodan, a mi se veselimo našim obnovljenim nekretninama i produženim ljetima u Hrvatskoj. Možemo toplo preporučiti Ivicu, Meri i Dina Vulić iz Brokera koji su postali naši novi prijatelji i kojima smo tako zahvalni što su nam olakšali ovo novo poglavlje.”

Keith i Barbara, Južna Afrika

 
Zadnjih 5 Unosa
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 109.000€
Lokacija: Split area

Hrvatska nekretnina, Solin, renovirana kamena kuća na prodaju
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Apartman,Poslovni prostor
Cijena: 164.000€
Lokacija: Split

Hrvatska nekretnina, grad Split, trosoban stan blizu centra grada
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Apartman,Novogradnja
Cijena: 89.000€
Lokacija: Omis

Hrvatska nekretnina, blizu Omiša, jednosobni apartman s pogledom na more, na prodaju
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Kuća / Vila
Cijena: 160.000€
Lokacija: Trogir

Hrvatska nekretnina, blizu Trogira, kuća za renovaciju, na prodaju
Detalji o nekretnini
Small image
Tip: Zemljište
Cijena: 65.000€
Lokacija: Brac

Hrvatska nekretnina, otok Brač, Mirca, građevinsko zemljište na prodaju
Detalji o nekretnini
 
 
Klijenti o nama

Keith i Barbara, Južna Afrika
"Cijeli proces je bio ugodan, a mi se veselimo našim obnovljenim nekretninama i produženim ljetima u Hrvatskoj." Pročitajte više...

Ela i Thomas, Norveška
"Kupnja nekretnine pod njenim vodstvom (i ostatka Broker tima) je prošao s lakoćom. Sve od provjere vlasništva nekretnine, sve legalne procedure do finalne transakcije i riješavanja problema - pobrinuli su se baš o svemu."
Pročitajte više...

Paolo i Maria, Italija
"Od prvog dana i sastanka nikad nismo požalili što smo odabrali njihovu agenciju. Pružili su nam 150% pomoći u svemu!" Pročitajte više...

Mats i Susanne, Švedska
"Rade svoj posao sa srcem i to ih čini različitim od drugih!"
Pročitajte više...

Wayne Australia
"Sve se odvijalo mnogo brže i lakše nego smo očekivali."
Pročitajte više...

Boris Norveška
"Vaše usluge srdačno ću preporučiti svakom tko bilo razmišlja o prodaji ili kupovini u Dalmaciji"
Pročitajte više...