Luksuzna vila za najam na otoku Hvaru - Vila Hvar 02


Luxury villa for rent on the island of Hvar

ID: 3938/30

Luksuzna vila Hvar 2 nalazi se uz more, s privatnom plažom u uvali koja se nastavlja na grad Hvara. Jedna strana uvale nalazi se na rubu grada Hvara, u privatnom parku. U parku možete pronaći jelene, košute i muflone. Uvala ima tek nekoliko kuća. Park je privatno vlasništvo koje nije otvoreno za druge ljude ili turiste. Maksimalna privatnosti. Automobilom do centra grada trebat će Vam 2 minute (2 km), a brodom do centra 2 minute (0,5 km).

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Hvar, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Split
Najbliže mjesto: Hvar
Maksimalni broj osoba: 13 osoba
Spavaće sobe: 5
Kupaonica: 5
Bazen: ne
Udaljenost od mora: 5 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: nije dopušteno
Cijena: od 12.000 € do 17.000 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Voda, struja, plin
Osoblje (domaćica, kuharica i vrtlar)
Sve posteljine promjena 1x tjedno (više ako je potrebno)
Ručnici - svakodnevno
Uporaba svih uređaja (perilica, sušilica, glačalo)
Prenošenje prtljage u kuću i natrag
Dnevno i završno čišćenje
Boravišna pristojba

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
posluživanje doručka po cijeni od 15 € po osobi
Ugostiteljska hrana, pića i slične usluge naplaćuju se po lokalnoj tarifi
Moguće je unajmiti kuhara, ali samo dva tjedna ili dulje boraviti
Opskrba i isporuka hrane i pića
vinski podrum
masaže
Organizacija izleta
Iznajmljivanje jahte ili automobila
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
check-in: 17:00h check out: 10:00h, subota
Polog od 1000 € bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.
Cijene vrijede za period od 7 dana. Za kraći period bit će dodano još 35% na važeće cijene.
Pušenje nije dopušteno. 

OPIS
Luksuzna vila je izgrađena od bijelog bračkog I hvarskog kamena u rustikalnom mediteranskom stilu. Sastoji se od 5 dvokrevetnih soba (10 osoba) i 1 apartmana za poslugu. Ispred vile je riva građena od bijelog bračkog kamena gdje su dva veza za brod. Moguće je usidriti brod do 25m. S jedne strane su stepenice za ulazak u more, a sa druge plitka plaza pogodna za djecu. Uz rivu je mali dvokrevetni apartman I kupaonica sa tužem i WC-om. Iznad prvog apartmana je proctor za sjedenje s jastucima I niski stolić. Sa strane su dva hvladnjaka za vino I sudoper s tekućom vodom. Svjetla osvjetljavaju područje za sjedenje, rivu I more gdje se usidravaju brodovi. Na drugoj razini je kameni stol sa 10 stolica za doručak, ručak ili večeru na otvorenom. Na lijevoj strani, oko 15 metara, nalazi se soba s WC-om, bideom i strojem za pranje rublja. Na trećoj razini su dva apartmana (bračni krevet, ormari, komode) svaki sa vlastitom kupaonicom (WC, umivaonik, tuš). Na istoj razini je potpuno opremljena kuhinja i odvojena unutarnja blagovaonica sa stolom, stolicama, ormarom za suđe i velikim frižiderom. Pred punom dužinom kuće je natkrivena terasa sa vanjskim ležištem za opuštanje. Na četvrtoj razini je velika terasa (18 mx 6 m, od kojih 3 metra širine pokriven) s vanjskim stolicama i sjedećim klupama. Uz balkon je terasa sa stolom za 20 osoba i veliki vanjski kamin za pečenje mesa ili ribe. Unutarnji prostor: jedan dnevni boravak, 2 spavaće sobe (jedna s majstor krevetom i druga s dva odvojena kreveta), 1 kupaonica s WC-om, te odvojeni WC s umivaonikom. Mala priručna kuhinja sa sudoperom i hladnjakom. U potkrovlju je apartman s bračnim krevetom s kupaonicom namjenjen za poslugu I kućepazitelje. Okolo je kultiviran vrt s borovima, palmama, cvijećem.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

10/1-6/1 6/1-7/1
9/1-10/1
01.07-01.09
12.000 14.000 17.000

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.