Luksuzna vila za najam u Orebiću - Orebić Vila 02


Luxury villa for rent in Orebic

Luksuzna vila Orebić 2 nalazi se u Orebiću, najvećem gradu na poluotoku Pelješacu, drugom najvećem hrvatskom poluotoku, smještenom na jugoistoku Dalmacije, na pola puta između Dubrovnika i Splita. Orebić nudi prekrasne šetnice uz more, palme, bijele plaže i bogate šume. Kratkim putovanjem trajektom iz Orebića, pronaći ćete otok Korčulu i grad istog imena. Smještena na ulazu u ovaj povijesni grad, ova zapanjujuća vila okrenuta prema plaži, proteže se na površini od nekih 12.000 m2. Cijeli objekt je idealan za goste koji žele potpunu privatnost. Vila stoji u prostranim, lijepo uređenim vrtovima i terasama i nije ju moguće vidjeti izvana.

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Orebić, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Dubrovnik (2h)
Najbliži grad: Orebić
Maksimalni broj osoba: 16 osoba
Broj spavaćih soba: 8
Kupaonica: 8
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: od 8.400 € do 12.600 € / tjedan

U CIJENU NAJMA VILE UKLJUČENO:

Korištenje svih objekata, bazen
Voda, struja, plin
Posteljina - mijenjanje svaka 2 dana
Ručnici se mijenjaju na dnevnoj bazi
Dnevno čišćenje
Održavanje bazena i vrta
WLAN internet
Boravišna pristojba

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):

Privatni kuhar
Čuvanje djece
Najam jahte, automobila i bicikle
Transfer iz zračne luke ili trajektne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
prijava: 15: 00h Check out: 11: 00h, subota
Depozit od 1000 € bit će vraćen odmah nakon boravka, ako ne uzrokuje štetu vile unutar i izvan vile.
Pušenje unutar vile nije dopušteno.

OPIS
Objekt se nalazi tik iznad fine šljunčane plaže, koja ima prilaz privatnim stepenicama, koje obuhvaćaju preko nekoliko vrtova i terasa. Na dnu stubišta možete naći prostor za pohranu predmeta za plažu, kao i zaštićena vrata. Naši gosti imaju na raspolaganju u potpunosti nogometno igralište, veliki privatni parking i roštilj uz bazen sa stolom za blagovanje. Smješten na zadivljujućem mjestu, veliki bazen, okružen ležaljkama za sunčanje, pruža izvanredan pogled na obližnje otoke i more. Glavni pristup ovoj raskošnoj vili je iz vrta. Sama vila ima samo prizemlje. Ispred vile nalazi se velika šarmantna terasa, namještena sa stolom za blagovanje i stolicama, te luksuznim ležaljkama, gdje ćete uživati ispijajući koktele ili jedući na svježem zraku. Svaki detalj i izvan vile je uređen sa stilom i dozom luksuza. Ovaj zapanjujuća nekretnina, koja se nalazi u zavidnoj lokaciji, namještena je i opremljen na vrlo visokoj razini.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

1/1-4/1
01.10-31.12
4/1-6/1 6/1-7/1
9/1-10/1
7/1-8/1 8/1-9/1
8.400 8.400 10.500 12,600 12,600

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.