Hrvatska, Brac - Prostrani 4-sobni apartman, na prodaju

Ref. : 2022/87 - Apartman - Na prodaju
Prodajna cijena: 220.000 €
Stambeni prostor: 128 Soba: 4 Kupaonica: 3 Udaljenost od mora: 300 m
Broj katova: 1
Nalazi se na katu br.: 1
Opis:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Najbolja ponuda
  • Top ponuda

U Supetru, na otoku Braču, smješten je ovaj predivan veliki i prostrani 4-sobni apartman s pogledom na more. Apartman se nalazi na prvom katu manje zgrade, a pripadaju mu 3 parking mjesta i 3 manje ostave koje se nalaze u podrumu zgrade.

U apartman se ulazi zasebnim ulazom, u kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu, koje su jedan veliki prostrani prostor sa 2 terase. S lijeve strane se nalaze 2 sobe, jedna je predprostor koja moze sluziti kao radna soba, a iz nje se ide u spavacu sobu. S desne strane vodi hodnik u 3 spavace sobe, a jedna od njih ima i kupaonicu i terasu. na samom ulazu se nalaze jos 2 kupaonice, jedna je s tuš kabinom, druga je s kadom.

Sa svih terasa se pruza lijepi i neometan poged na more. Apartman je udaljen od mora i predivnih plaža svega 300 metara. Orjentacija apartmana je sjevero-zapad.

Apartman se nalazi u predjelu sela koji je mirniji i popračen sa svim važnijim objektima, kao šta su dućani, restorani, kafići i ostalo.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic. Klikni za više
Slične Nekretnine