Hrvatska, Brac - Vila s bazenom i pogledom na more, na prodaju

Ref. : 4786/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 980.000 €
Stambeni prostor: 335 Zemljište: 903 Soba: 6 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 30 m
Broj katova: 3
Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Novogradnja
  • Ekskluzivna prodaja

Predivna vila smještena na južnoj strani otoka Brača, u drugom redu do mora. Vila je udaljena 30ak metara od mora, sa predivnim pogledom na more, uvalu i otok Hvar. Ispred nekretnine se nalazi zemljište na kojem nije dozvoljena gradnja, stoga pogled nikada neće biti narušen. Do mora postoji pristupni put, te stepenice koje direktno vode na plažu i vez za brod.

Vila je južne orijentacije, te se prostire na tri kata, s ukupno 285 m2 stambene površine. Smještena je na zemljištu površine 903 m2. Ispred nekretnine se nalazi velika terasa sa bazenom i vrt, dok je iza smješten prostor za parkiranje automobila. Ispod bazena se nalazi prostor, u kojem se nalazi oprema za održavanje bazena.

Prizemlje je površine 88 m2, sa dodatnih 25 m2 natkrivene terase i 25 m2 nenatkrivene terase. Sastoji se od dva jednosobna apartmana, iz kojih se pristupa velikoj terasi s bazenom (24 m2). Prvi kat se sastoji od dva dvosobna, duplex apartmana sa balkonom, ukupne stambene površine 197 m2. Iz svih apartmana se pruža pogled na more.

Vila je smještena sve 30-ak minuta od Supetra, gdje je pristanište za trajekte iz Splita. Najbliže mjesto s restoranima, kafićima, dućanima, i ostalim popratnim sadržajem nalazi se svega 5 minuta automobilom.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic. Klikni za više
Slične Nekretnine