Hrvatska, Dubrovnik - Elegantna vila s bazenom i pogledom na more

Ref. : 4885/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 675.000 €
Stambeni prostor: 230 Zemljište: 350 Soba: 4 Kupaonica: 6 Udaljenost od mora: 400 m
Broj katova: 3
Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Kamena kuća

Luksuzna, elegantna villa na prodaju, smještena nedaleko od grada Dubrovnika. Izgrađena i namještena u francuskom, provincijalnom stilu, ova nekretnina pruža sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor, kao i mogućnosti za nastavak unosnog posla u vidu turističkog iznajmljivanja. Villa je smještena na kraju ulice, okružena prirodom i prekrasnim vrtom. U blizini se nalazi i potok sa čistom, pitkom vodom.

Nekretnina je potpuno namještena i opremljena te je kao takva spremna za daljnje korištenje. Budući da je villa originalno izgrađena prije 400 godina, sa svojom bogatom pričom je zaštićena od strane Republike Hrvatske kao kulturno dobro nulte kategorije. Korisnici nekretnine mogu uživati u predivnom pogledu na more, Marinu te predivan okoliš koji ju okružuje. Također, ima pripadajuću privatnu garažu dovoljnu za dva automobila.

Za trenutan izgled pobrinuo se međunarodno priznati arhitekt, koji je koristeći ukusno uređenje i dizajnerski namještaj potpuno obnovio villu, čime ju je pretvorio u jednu od najljepših kamenih villa na ovom području. Pri obnovi su korišteni podovi od bambusa, fine talijanske pločice, profinjeni ukrasi, mramorom obložene stepenice...

U prizemlju su smješteni ulazni dio, WC, dvije spavaće sobe s king-size krevetom te vlastitim kupaonicama s tušem. Na ovoj etaži je i potpuno opremljena ljetna kuhinja s velikim stolom za objed. Iz ljetne kuhinje je izlaz na vrt opremljen s roštiljem i vrtnim namještajem, savršen za opuštene ljetne večeri. Na prvom katu su također dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, kao i prostorija za čitanje s kaučem i radnim stolom. Sve sobe pružaju pogled na more, prozračne su i prepune dnevnog svjetla.

Zadnji kat je zamišljen kao prostor za opuštanje i odmaranje. Sa otvorenim tlocrtom, sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s visokim drvenim stropovima, sa prozorima koji omogućuju panoramski pogled na more i okolicu. Na ovom katu je također i prostorija s perilicom i sušilicom rublja. Nekretnina je potpuno klimatizirana.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Dubrovnik
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites. Klikni za više
Slične Nekretnine