Hrvatska, Dubrovnik - Luksuzna vila, na prodaju

Ref. : 2021/71 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.750.000 €
Stambeni prostor: 850 Zemljište: 1280 Soba: 7 Kupaonica: 7 Udaljenost od mora: 500 m
Broj katova: 3
Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno

Villa je smještena na brežuljcima mirnog i pitomog mjesta u blizini Dubrovnika. Objekt se prostire na tri etaže i sadrži 5 soba i 5 kupaonica. Sveukupno 800 m2 stambene površine na zemljištu od 1280m2.

U prizemlju se nalazi stan sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, blagovaonicom (vrt i pogled na more), kuhinjom i 1 kupatilom. Na prizemlju se nalazi i luksuzni unutarnji bazen. Bazen je opremljen sa jacuzzijem i vodopadima, ima izlaz na veliku terasu za sunčanje. Tu je i sauna i fitness. Također, vani u vrtu mali je bazen za djecu.

Na prvom katu, gdje je glavni ulaz u vilu nalazi se prostrani dnevni boravak okružen velikom terasom i balkonom, kuhinja, vanjska kuhinja, roštilj i blagovaonica. Velika pergola s ljetnom kuhinjom, kaminom i prostorom za jelo vam pruža mogućnost za uživanje u prekrasnom pogledu.

Na drugom katu su tri spavaće sobe sa svojim kupaonicama i s terassom sa pogledima na more.

Vila je građena od vrhunskih materijala a prekrasna kultivirana okućnica daje joj posebnu dimenziju za odmor i uživanje.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Dubrovnik
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites. Klikni za više
Slične Nekretnine