Hrvatska, Dubrovnik - Novoizgrađena vila na otoku u blizini Dubrovnika

Ref. : 2016/328 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 550.000 €
Stambeni prostor: 170 Zemljište: 10000 Soba: 4 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 600 m
Broj katova: 1
Opis:
  • Novogradnja

Prostrano imanje, smješteno na otoku u Elafitskom arhipelagu u blizini Dubrovnika, na prodaju, a koje se sastoji od novoizgrađene vile od 170 m2, sa pripadnih 4000 m2 zemljišta, dvije dodatne kamene ruševine koje je moguće rekonstruirati i dobiti dodatne dvije kuće, bruto površine 108 m2 i 188 m2, te 6000 m2 uređenog maslinika koji se nalazi nedaleko same kuće i parcele. Završena nekretnina se sastoji od prizemlja i kata, a sastoji se od 4 spavaonice, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, dodatnog toileta, ostave te natkrivene terase.

Sama vila je građena or ručno klesanog kamena, te je kompletno uređena i opremljena. Sav namještaj je izrađen od tikovine, a ispred kuće je predviđen prostor za izgradnju bazena. Parcela od 4000 m2 je lijepog pravokutnog oblika, obnovljenih suhozida, te je dobro održavana, a malo dalje se nalazi prostrani uređeni maslinik od 6000 m2, koji idealno pristaje uz ovu nekretninu. Na posjedu ima i struja i voda, te propisna septička jama.

Budući je nekretnina smještena na lijepoj poziciji, okruženoj zelenilom, ova ponuda predstavlja jako kvalitetnu nekretninu za odmor sa odličnim potencijalom daljnjeg razvijanja, obzirom na dodatne dvije ruševine, prostrani maslinik i budući razvoj samog otoka. Vila je dobro povezana sa cijelim otokom jer se nalazi u blizini glavne ceste, tako da su svi sadržaji koje otok nudi na par minuta vožnje automobilom, kao i trajektna linija za Dubrovnik. Idealna nekretnina za kupce koji žele uživati u potpunom miru.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Dubrovnik
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites. Klikni za više
Slične Nekretnine