Hrvatska, Dubrovnik - Samostojeća vila s pogledom na more

Ref. : 4861/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 800.000 €
Stambeni prostor: 450 Zemljište: 938 Soba: 5 Kupaonica: 6 Udaljenost od mora: 500 m
Broj katova: 3
Opis:
  • Pogled na more
  • Parking

Na prodaju je samostojeća kuća / villa, potpuno opremljena i namještena te kao takva spremna za useljenje, smještena u blizini grada Dubrovnika. Nekretnina se nalazi na uzvišenom položaju, omogućujući predivan pogled na more i mjesto sa svih etaža, vrta i vanjske terase. Nekretnina se nalazi u slijepoj ulici bez ikakvog prometa ispred, u mirnom susjedstvu s privatnim kućama. Prostire se na 500 m2 stambene površine, tri etaže, položena na zemljištu od 938 m2.

U prizemlju nekretnine su smješteni ulazni dio, WC, dnevni dio s kuhinjom, prostorom za objed i relaksaciju, te izlazom na komfornu terasu s vrtom. Kuhinja je opremljena s perilicom posuđa i električnim štednjakom. Terasa pruža predivan pogled na more, a kružena je održavanim, kultiviranim vrtom sa voćkama, maslinama, čempresima, ružama i drugim kulturama. U vrtu je također natkriveni dio sa roštiljem, masivnim drvenim stolom i klupama za ugostiti 10 osoba. Ulaz na parcelu je ograđen, a parcela posjeduje parkirno mjesto kao i dio gdje je moguća izgradnja garaže.

Na prvom katu su tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom i izlazom na privatan balkon s lijepim pogledom na more i vrt. Zadnja etaža se sastoji od prostora za relaksaciju i vježbanje, spavaće sobe i kupaonice s Jacuzzijem. Ova etaža također ima pripadajuću terasu i balkon s pogledom na more. Nekretnina također posjeduje i jedan odvojen jednosoban apartman za goste koji se prostire na dvije etaže te ima zaseban ulaz.

Udaljenost do mora je otprilike 10 – 15 minuta pješice. Na šetnici su smješteni brojni kafići, restorani, dućani i tržnica. Udaljenost do međunarodne zračne luke Dubrovnik – Ćilipi je oko 10 km.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Dubrovnik
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites. Klikni za više
Slične Nekretnine