Hrvatska, Hvar - Prekrasna vila u prvom redu mora

Ref. : 2011/13 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 4.000.000 €
Stambeni prostor: 885 Zemljište: 1180 Soba: 5 Kupaonica: 5 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća

Vila se sastoji od 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, 3 WC-a, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, podrumske garaže s 6 parkirnih mjesta, profesionalna perilica rublja i sušilica, wellness centra koji ima tursku parnu kupelj, finsku saunu, tuševi s posebnim efektima, kao i prostor za stolove za masažu i dnevni odmor.

Villa se sastoji od otvorenog bazena od 45m2 s masažnom cijevi, spremištem i strojarnicom ispod bazena. Ispred vile je veliko dvorište s roštilj kućicom.

Izmjenjivi standard za 5 zvjezdica * znači vanjski izgled u kamenu, klimatizaciju i grijanje, ventilaciju, vodovod, ožičenje, sve najviše standarde kvalitete.

Kuhinja je u potpunosti opremljena Miele tehnologijom, a ostatak vile samo s visokim standardnim i kvalitetnim materijalima, opremom i namještajem.

Napomena: U sklopu zemljišta nalazi se dodatno parkiralište s automatskim vratima za 6 automobila i kompletno uređenje okoliša automatskim navodnjavanjem i vanjskom rasvjetom.
Villa ima puni pristup moru i mogućnost vezivanja jahte u marini u blizini broda ili ispred vile.
Sustavi video nadzora, alarmni sustavi i pametne jedinice koje se mogu nadograditi u punu pametnu kuću.

Čak je i vila za najam, vrlo je poznata kao odredište svjetskim sportašima, filmskim zvijezdama i slavnim osobama.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs. Klikni za više
Slične Nekretnine