Hrvatska, Kastela - Dvojna dvoetažna obiteljska kuća, na prodaju

Ref. : 2016/29 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 380.000 €
Stambeni prostor: 110 Zemljište: 550 Soba: 4 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 150 m
Broj katova: 2
Opis:
  • Garaža

Prodaje se prekrasna dvojna dvoetažna obiteljska kuća, udaljena stotinjak metara od mora i kompleksa hotela, na parceli od 550 m², izgrađenosti 110 m², u Kaštelima, turističkom mjestu između Trogira i Splita.

Na donjoj etaži se nalazi prostrani dnevni boravak s kaminom iz kojeg se preko par širokih stepenica ulazi u prostranu modernu kuhinju i blagovaonicu. Zavojitim drvenim stubama se dolazi na gornji kat na kojem se nalazi glavna spavaća soba, tri manje dječje sobe, te velika kupaonica sa kadom. Na donjem katu također postoji manji sanitarni čvor.

Kuća također ima i balkon od 20 m², kao i verandu od 10 m² sa kojih se može uživati u pogledu na lijepo zeleno dvorište i mediteranski biljni svijet u njemu (32 stabla masline, 3 palme, trešnja, šljiva, naranča i agava)

Preko parcele se prilaznim putem dolazi iza kuće do garaže sa velikim drvenim vratima, koja može služiti kao konoba.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Kastela
Kaštela (pronounced [kǎʃtɛla]) is an agglomeration of seven small towns in Croatia, located northwest of the city of Split, west of Solin and east of Trogir, on the central Dalmatian coast. They are part of the Split-Dalmatia County and are administratively treated as a single city with a total population of 38,667 as of 2011 census - although they individually range in size from 3,000 to 7,000 residents. Klikni za više
Slične Nekretnine