Hrvatska, Kastela - Renovirana dvojna kamena kuća

Ref. : 2018/120 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 247.000 €
Stambeni prostor: 80 Soba: 2 Kupaonica: 2
Broj katova: 3
Opis:
  • Kamena kuća
  • Moderno

Kamena kuća u nizu, stara otprilike 450 godina. Kompletno renovirana i opremljena, smještena nedaleko od grada Splita i Trogira, u centru mjesta Kaštel Lukšića. Kuća se sastoji od tri etaže.

Na prizemlju se nalazi se ulazni dio, strojarnica, kupaonica opremljena porculanskom sanitarijom i podnim grijanjem, sauna, samostojeći jacuzzi za dvije osobe, sušilica i perilica.

Na prvoj etaži je smješten wc, kuhinja opremljena sa Miele aparatima te dvosjed za sjedenje i blagovaonski stol sa stolicama.

Na drugoj etaži se nalazi izlaz na terasu koja nudi pogled na more i dvije spavaće sobe od kojih jedna ima bračni krevet dok druga ima krevet za jednu osobu.

Kuća je opremljena dizajnerskim namještajem te je adaptirana kvalitetno u skladu sa samim mjestom i okolinom. Međukatna konstrukcija od betona, pvc zatvori, blindo vrata sa ariš oblogom, dual sistem inverter klimatizacija. Nova plaža se nalazi svega 150 metara. Zbog izuzetne pozicije nekretnina je idealna za turističko iznajmljivanje.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Kastela
Kaštela (pronounced [kǎʃtɛla]) is an agglomeration of seven small towns in Croatia, located northwest of the city of Split, west of Solin and east of Trogir, on the central Dalmatian coast. They are part of the Split-Dalmatia County and are administratively treated as a single city with a total population of 38,667 as of 2011 census - although they individually range in size from 3,000 to 7,000 residents. Klikni za više
Slične Nekretnine