Hrvatska, Primosten - Ruševna kamena kuća na osami, na prodaju

Ref. : 4805/30 - Kuća / Vila / Zemljište - Na prodaju
Prodajna cijena: 49.000 €
Stambeni prostor: 66 Zemljište: 628
Opis:
  • Kamena kuća

Ruševna kamena kuća na osami, površine cca 66m2, smještena na parceli od 628m2, udaljena 2km od Primoštena, mora i plaža, u nenastanjenom zaseoku koji je okružen zaštićenim vinogradima. Postojeća kuća ima kamene zidove širine 60 cm, te je jedan zid kuće naslonjen na stijenu. Zbog stambene površine i štale koja je ucrtana, objekt se može urediti cca 90m2 prizemlja + potkrovlje.

Put do parcele postoji sa dvije strane. Na gornjoj strani se nalazi put s pravom služnosti koji bi se mogao urediti uz dogovor sa ostalim korisnicima.

Donji put je službeni, ucrtan, širine jednog automobila. Struja i voda se nalaze u blizini. Nekretnina je idealna za ljubitelje prirode, te se uz potrebnu rekostrukciju može dobiti šarmantna oaza mira.

Zbog blizine grada Primoštena, koji je popularna turistička destinacija, spoj modernog i tradicionalnog načina života, ova nekretnina nudi velike turističke mogućnosti(vila sa bazenom) kao i bjeg od buke te užurbanog načina života.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Primosten
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats. Klikni za više
Slične Nekretnine