Hrvatska, Rogoznica - Prodaje se novoizgrađena vila, prvi red do mora

Ref. : 4871/30b - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.050.000 €
Stambeni prostor: 390 Zemljište: 602 Soba: 4 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 3

Ekskluzivna prodaja agencije za nekretnine Broker - ovu nekretninu je moguće kupiti samo preko nas!

Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
  • Top ponuda
  • Ekskluzivna prodaja

U blizini Rogoznice, u malom mjestu Kanica s prekrasnom uvalom, smještene su tri vile na prodaju.

Sve tri vile i dalje su dostupne za prodaju, a njihove cijene se razlikuju ovisno o njihovom položaju:

Vila A - 1.200.000 EUR

Vila B - 1.050.000 EUR

Vila C - 1.150.000 EUR

Vila ima tri etaže, vlastiti prilaz moru i vlastito kupalište. Vila je od mora udaljena samo nekoliko koraka. Velike terase imaju dovoljno prostora za opuštanje, sunčanu kupku ili ležernu večeru s prijateljima. Tri kupatila i tri spavaće sobe savršeno odgovaraju čak i velikim obiteljima. Vila je izgrađena po najvišim standardima, kako bi vam garantirala maksimalnu udobnost i luksuz. Vila raspolaže sa 602 m2 zemljišnog prostora, što je 230 m2 obradive površine zemljišta.

Ukupna stambena površina iznosi 390 m2. U prizemlju se nalazi 107 m2 stambene površine, na prvom katu je 127 m2, a zadnji kat 155 m2.

Ova moderna vila je novoizgrađena, a za gradnju su korišteni samo visokokvalitetni materijali. Visokokvalitetna, čvrsta konstrukcija prema austrijskim standardima temelj je trajnog zadovoljstva i vrijednosti imovine. Neke od značajki su: grijani podovi, klima uređaj, vrata od stropa do poda, parketni podovi, prirodni kamen, navodnjavanje vrta, satelitski prijem, sigurnosna ulazna vrata, električne rolete, električna garažna vrata ..

Kanica je samo nekoliko minuta udaljena od grada Rogoznice, gdje se nalaze trgovine, restorani, barovi, marina, itd. Od Međunarodne zračne luke Split postoji manje od 30 minuta vožnje. Također je u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Krka i Nacionalnog parka Kornati.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.