Hrvatska, Split - Apartman u centru Splita, na prodaju

Ref. : 3724/30 - Apartman - Prodano
Prodajna cijena: 259.000 €
Stambeni prostor: 80 Soba: 2 Kupaonica: 1 Udaljenost od mora: 50 m
Opis:
  • Pogled na more

Veliku prednost koju je potkrovlje lijepe stare kamene kuće imalo u startu je predivan pogled na Split i to s tri strane svijeta: prema zapadu na luku, Marjan i Dioklecijanovu palaču, prema jugu na brački kanal, a s prozora koji gledaju prema istoku na plažu Bačvice. Pogled na svaku od strana pruža potpuno drugačiji doživljaj, kao da se stan istovremeno nalazi u trima različitim kvartovima.
Potkrovlje, koje je izvorno bilo nisko i sastojalo se od više manjih soba, pretvoreno je u jedan veliki jedinstveni prostor od oko 80 četvornih metara. Povečana je i etažna visina uklanjanjem starog stropa, a time su postale vidljive i stare drvene grede krova koje prostoru daju posebnu dinamiku, a uz koje se odlično uklopio drveni tamni egzotični parket.
Posebna atrakcija je ogromna kada nasred stana, popločana mozaikom i odijeljena staklom iz koje se, također, može uživati u pogledu kroz velike krovne prozore. Staklena šiber stjenka, prema potrebi, odvaja i spavači dio.
Pri samoj izgradnji predviđene su i zidne niše koje djeluju vrlo efektno, a samim tim se izbjegao i već pomalo dosadan regal. Velika niša je predviđena i za ugradnju plazma ekrana.
Od boja u stanu prevladavaju bijela i crna uz živost crvenih nijansi obiteljskih perzijskih tepiha koji zajedno sa skulpturama i starim škrinjama čine topli kontrast hladnom modernom namještaju.
Mala kupaonica je vrlo jednostavno uređena u bojama Mondrianovih slika, što je doprinjelo mladenačkom, ali i luksuznom ugođaju u stanu.

Lokacija apartmana je u širem centru grada, blizu autobusnog kolodvora, luke i najpopularnije splitske plaže. Samo 5 minuta hoda od dioklecijanove palače, koja je sami centar grada.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well. Klikni za više
Slične Nekretnine