Hrvatska, Zadar - Apartman s pogledom na more, na prodaju

Ref. : 2022/155 - Apartman - Na prodaju
Prodajna cijena: 225.000 €
Stambeni prostor: 67 Soba: 2 Kupaonica: 2
Broj katova: 1
Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Moderno
  • Novogradnja

Na prodaju su apartmani smješteni u novoizgrađenoj zgradi, udaljeni oko 30 km od Zadra. U zgradi se nalazi 5 stanova, dva na prvom katu, dva na drugom katu, te penthouse sa krovnom terasom. Iz apartmana će se pružati lijep pogled na more i okolicu. Početak radova je predviđen za siječanj 2019. godine, a završetak radova za svibanj 2020. godine.

Stan A je smješten na prizemlju, sa pripadajućim parkirnim mjestom, bazenom, terasom sa prostorom za sunčanje i vrtom. Prostire se na 66,82 m2 stambene površine, a sastoji se od dvije spavaće sobe (od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu) kupaonice, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom.

Stan B je također smješten u prizemlju, sa pripadajućim parkirnim mjestom, bazenom, terasom i vrtom. Prostire se na 66,79 m2 stambene površine, te ima dvije spavaće sobe.

Na prvom katu se nalaze stanovi oznake C i D, svaki površine cca 67 m2, sa dvije spavaće sobe, pripadajućim dijelom vrta, bazenom i balkonom.

Na zadnjem, drugom katu je smješten stan oznake E - penthouse sa krovnom terasom sa ljetnom kuhinjom i krovnim bazenom. Stan također ima pripadajuće parkirno mjesto.

Stan A - 245.000 €
Stan B - 245.000 € - PRODANO!
Stan C - 245.000 €
Stan D - 225.000 €
Stan E (penthouse) - 475.000 € - PRODANO!

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days. Klikni za više
Slične Nekretnine