Hrvatska, Zadar - Hotel u popularnoj turističkoj destinaciji, na prodaju

Ref. : 3834/30 - Kuća / Vila / Hotel - Na prodaju
Prodajna cijena: 480.000 €
Soba: 6 Udaljenost od mora: 500 m
Broj katova: 3
Opis:
  • Garaža
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking

Vila / mini hotel izgrađen u 2009. nalazi samo 500 metara od plaže, u blizini Zadra. Tiha i mirana lokacija, ali samo pet minuta od većih naselja i povijesnih gradova Nina i Zadara itd... Vila ima jednostavan pristup svim sadržajima, uključujući i lokalnim tržištima, i mnogo izvrsnih restorana za jelo ... Vila ima vlastitu Kanobu-restoran i bar.

Vila se sastoji od tri različite etaže, a na svakom se nalazi stan. Mogu primiti zajedno max 25 ljudi.

Villa se koristi od vlastitog privatnog bazena, s plitkim dijelom na početkupogodno za djecu. Na svakom katu (ukupno 3 kata) u dnevnoj sobi je prostrani balkon s ​pogledom na ​prekrasne šume i pogledom na more, namješten sa stolom i stolicama kako bi se omogućilo da se može objedovati na otvorenom. Sa dvije spavaće sobe na svakom katu, dnevne sobe, 2 WC-a i kuhinje s blagovaonicom, vila je idealna za obitelji, s puno u okolici vidjeti i učiniti tijekom vašeg boravka.

Villa je ima klima uređaj, bazen, snooker stol, satelitska, privatni otvoreni (grijani) bazen, balkon, vrt, roštilj i osiguran parking.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days. Klikni za više