Hrvatska, Zadar - Novoizgrađeni urbanoj vili, na prodaju

Ref. : 3928/30 - Kuća / Vila - Za Najam
Prodajna cijena: Na upit
Stambeni prostor: 230 Soba: 4 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 250 m
Broj katova: 2
Opis:
  • Bazen
  • Parking

Ekskluzivna novoizgrađena moderna vila, izgrađena kako bi zadovoljila visoke zahtjeve svakog gosta. Izgrađen je s privatnim dvorištem i vanjskim bazenom povezanima s dnevnim boravkom, savršen za uživanje u sunčanju, roštilju ili bilo kojoj drugoj vrsti relaksacije. Izgrađen je kako bi vam omogućio uživanje u potpunoj privatnosti.
Vila je opremljena luksuznim "inteligentnim kućnim" sustavom koji će vam omogućiti da se opustite i uživate u unaprijed programiranim scenama koji kontroliraju sjenila, svjetla vile, pristup vili i sl. Vila se nalazi na pješačkoj udaljenosti od plaže u vrlo mirnom području malog mjesta, u blizini Nina i oko 15 kilometara od prekrasnog povijesnog grada Zadra. U samo nekoliko sati vožnje u različitim smjerovima možete doći do četiri različita nacionalna parka (Plitvice, Kornati, Paklenica i Skradin). Jedan od njih, Nacionalni park Kornati, nalazi se na moru i nudi jedinstven doživljaj plovidbe koji je dostupan na izletu iz Zadra. Iznajmljivanje brodova je također dostupno u blizini vile na vaš zahtjev.
Vila je nazvana Escape nakon što je njegova osobnost u mogućnosti ponuditi bijeg od velikih gradova, gužve, poslovnog svijeta i stresnih aktivnosti, no kako bi vas mogli povezati i putem brzog interneta i omogućavajući izvršavanje poslovnih poteza i istovremeno Vrijeme vam omogućuje da uživate u prekrasnoj prirodi mirnog mediteranskog troška i povijesne arhitekture.
U garaži dok stignete naći ćete dva bicikla i jedan skuter dostupan za vas tijekom vašeg boravka apsolutno besplatan.
Čarobnjačka služba dostupna je po vašem zahtjevu.
U cijenu je uključena i VIP prijevozna usluga.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days. Klikni za više
Slične Nekretnine