Hrvatska, Zadar - Uhodani hostel, na prodaju

Ref. : 2016/333 - Apartman / Hotel - Na prodaju
Prodajna cijena: 399.000 €
Stambeni prostor: 105 Soba: 4 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 30 m
Broj katova: 1
Nalazi se na katu br.: 1
Opis:
  • Garaža

Odlična poslovna ponuda u vidu uhodanog hostela, na prodaju, pozicioniranog u centru Zadra, na jako kvalitetnoj lokaciji u blizini svih sadržaja i važnijih znamenitosti ovog povijesnog grada, kao i uređenih gradskih plaža.

Objekt je smješten na visokom prizemlju stambene zgrade, u potpuno renoviranom gospodskom stanu od ukupno 105 m2 stambenog prostora, kompletno uređenog i opremljenog.

Hostel je u funkciji već 7 godina i bilježi odlične poslovne rezultate što se vidi i u odličnoj popunjenost za predstojeću sezonu.

Unutarnji raspored se sasroji od velikog predsoblja gdje je smještena recepcija i zajednička kuhinja, te zajednička kupaonica za korisnike hostela; tri dvokrevetne spavaonice od kojih jedna ima zasebnu kupaonicu; jedne četverokrevetne spavaonice, te velike spavaonice sa 9 ležajeva i dvije kupaonice za korisnike ove sobe. Također, hostelu pripada i ostava od 12 m2 u podrumu zgrade koja se koristi kao praonica rublja te garaža od 12 m2 koja se koristi kao ostava.

Postoji opcija kupnje dodatnih 30 m2 koje je potrebno renovirati, a koji se nalaze također u sklopu zgrade i mogli bi se idealno uklopiti u cijelu ideju hostela na način da se tu omogući mali bar ili manji restoran za korisnike hostela.

Jako interesantna ponuda, obzirom na sav potencijal kojeg nudi, kao i odličnu poziciju na kojoj se nalazi. Obzirom da Zadar bilježi povećani broj noćenja svake godine, ova investicija predstavlja sigurno ulaganje u turistički sektor ovog prekrasnog grada.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Zadar
Zadar (Croatian pronunciation: [zâdar]; see other names) is the 5th largest city in Croatia situated on the Adriatic Sea. Zadar is a historical centre of Dalmatia as well as the seat of the Roman Catholic Archdiocese of Zadar. Zadar is a city with rich history dating from prehistoric times to present days. Klikni za više
Slične Nekretnine