News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam u Omišu - Vila Omiš 01


Luksuzna vila za najam u Omišu

ID: 4231/30

Luksuzna vila Omiš izgrađena je za sezonu 2014. Položaj na padini je prednost jer vila nudi potpunu privatnost bez kuća okolo. Vila ima panoramski pogled na more i boravak u njoj pružit će Vam posebno iskustvo. Zamišljena je kao idealan bijeg i pruža sve potrebne sadržaje za ugodan i udoban odmor. Dizajnirao ju je poznati hrvatski arhitekt. Sve sobe su okrenute prema jugoistoku kako bi se osiguralo što više dnevnog svjetla i omogućilo gostima maksimalnu udobnost. 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Omis, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Split
Najbliži grad: Omiš
Maksimalni broj osoba: 8
Spavaće sobe: 4
Kupaonica: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 400 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: od 3.360 € do 5.040 € / tjedan

CIJENA NAJAM VILLA UKLJUČUJE:
struja, voda, zrak
završno čišćenje
Posteljina i ručnici
Održavanje vrta i bazena

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):

Catering, nabavka namirnica
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev 

 

NAPOMENE:
prijava: 16: 00h, odjava: 10: 00h, subota Depozit od 1.000 € vraća se na dan odlaska ako nije prouzročio oštećenje vile na otvorenom i na otvorenom.

OPIS
Stambena površina ove luksuzne vile je 200 m2, a zemljišta 650 m2. Sobe su podijeljene u 2 krila, 2 spavaće sobe u lijevo i 2 na desnom krilu, sve sa 4 pripadajuća kupatila i klima uređajem (svaka soba ima tuš kadu + u jednoj spavaćoj sobi nalazi se i kada izvan wc-a, u spavaćoj sobi). U središnjem dijelu vile nalazi se potpuno opremljena moderna kuhinja, sa otokom u sredini, a ovo područje ima staklenu stjenku od poda do vrha na terasu, kao i pogled na more i bazen. Dnevni boravak i blagovaonica su vrlo prostrane, imaju staklena vrata na obje strane koje vode do bazena i terase. Ovo područje je vrlo privlačno i toplo, unatoč snažnim linijama modernih detalja. Tu je i kamin. Najbolje područje su terase koje okružuju vilu. Dvorište terasa se može koristiti kao izolirano privatno utočište, dok je južna terasa središnji prostor za opušteno blagovanje ili sunčanje. Beskonačni bazen izvrsno radi i do njega se može lako doći iz dnevnog boravka, kuhinje i jedne sobe. Na kraju terase, nalazi se roštilj. Iako se vila nalazi na samo 5 minuta vožnje od plaže, mjesto pruža izuzetnu i potpunu privatnost i opuštanje.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURIMA)

1/1-5/1
01.10-31.12
5/1-6/1 6/1-7/1
9/1-10/1
7/1-8/1 8/1-9/1
3.360 3.360 3,920 5.040 5.040

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.