Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 02


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 2 je očaravajuća vila s 4 spavaće sobe. Nalazi se u elitnom predjelu Ploče, na nekoliko koraka od ulaza u poznati dubrovački Stari Grad. Vanjski dio ove, stilski uređene vile, izgrađene u autohtonom dalmatinskom štihu, poklapa se s raskošnim interijerom i istinski modernim glamurom. Predstavljeno u besprijekornom stanju, imanje je malo povišeno što omogućuje hvatanje pogleda svjetske razine na Stari grad i more. Početni umirujući pristup vas upozorava da se iza vrata i ograđenog vrta skriva zanimljiva vila. Šetnica obložena kamenim stupovima vodi Vas do impresivnog interijera.

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Cilipi, Dubrovnik
Najbliže mjesto: Dubrovnik (u centru)
Maksimalni broj osoba: 8 osoba
Spavaće sobe: 4
Kupaonice: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 150 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: nije dopušteno
Cijena: od 5.530 € do 11.900 € / tjedan

U CIJENU NAJMA VILE UKLJUČENO:
Svježe cvijeće po dolasku
Paket dobrodošlice (boca vina, svježeg voća ...)
Dnevna usluga sluškinje
Sve platno i usluge
Grijani bazen
Fitness centar s jacuzzijem i saunom
Klima uređaj
Lokalna osoba za kontakt
Svi porezi

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Posluživanje, ugostiteljstvo i trgovina
Privatni kuhar
Iznajmljivanje automobila, plovila, jahte
Prijevoz s trajekta / zračne luke do vile i leđa
Organizacija putovanja i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
Polog od 1000 € bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.
Pušenje nije dopušteno.

OPIS
U vili sve sobe imaju podno grijanje za udobnost potrebnu u zimskim mjesecima zbog obilja mramora i kamenih pločica. Svaka soba je kontrolirana i za grijanje i klimatizaciju. Sheme boja i tekstura su dobro osmišljene da teku iz jedne sobe u drugu i sigurno će oduševiti goste. Postoji wellness centar uz glavnu vilu koji se sastoji od opreme za teretanu, saune, jacuzzija, spa i tuša. Zvjezdano nebo u stropu iznad jacuzzija pruža intimnu atmosferu. Jacuzzi bazen, suptilno osvijetljen noću, terase za sunčanje, hladovina i svježi zrak u vrtu su neki od vanjskih obilježja. Pomno njegovani vrtovi s lavandom, maslinama, narančama, limunom i drugim mediteranskim voćem pružit će atraktivne opuštajuće okruženje. Najbolja prednost ove vile su romantične svijeće koje strateški osvjetljavaju vrtove i fasadu vile noću. Vrtovi pružaju mirno utočište od obližnjeg užurbanog grada. Uživajte u bogatstvu luksuznih usluga i pogodnosti!

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO):

01.01-30.04
01.11-31.12
01.05-31.05
01.10-31.10
6/1-6/11
12,09-30,09
6/12-8/2 8/2-9/11
5,530 7.000 9,100 11,900 11,900

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.