Hrvatska, Dubrovnik - Samostojeća kuća, na prodaju

Ref. : 2016/276 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 650.000 €
Stambeni prostor: 200 Zemljište: 700 Soba: 5 Kupaonica: 5 Udaljenost od mora: 100 m
Broj katova: 2
Opis:
  • Pogled na more
  • Parking

Samostojeća kuća, adaptirana katnica, na prodaju, smještena u blizini Dubrovnika, ukupne stambene površine od 200 m2, sa kultiviranom okućnicom od 700 m2.
Kuća se sastoji od prizemlja, kata i potkrovlja. U prizemlju su smještene dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa kaminom, te prostrana natkrivena terasa.

Na prvom katu se nalaze dva jednosobna apartmana, sa kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom i kupaonicom, kompletno opremljeni, sa pripadajućim balkonima sa kojih se pruža prekrasan pogled na more. Osim same kuće, na imanju se nalazi i manja gostinjska kuća sa kupaonicom, u kojoj može spavati dvoje ljudi.
Ova interesantna nekretnina je smještena svega par minuta pješice od mora. Okućnica je lijepo održavana, te se tamo nalaze stare masline, stabla limuna i limete te naranči.
Parking se nalazi ispred kuće, dovoljno veliki za nekoliko automobila. Obzirom na rečeno, nekretnina je idealna kao kuća za odmor, kao i za posao turističkog najma.

Blizina Dubovnika kao turističkog dragulja Hrvatske, ovu nekretninu čini još zanimljivijom. U blizini se nalaze restorani i supermarketi.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Dubrovnik
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites. Klikni za više