Hrvatska, Murter - Atraktivno zemljište, prvi red do mora, na prodaju

Ref. : 2013/43 - Zemljište / Investicije - Na prodaju
Prodajna cijena: 750.000 €
Zemljište: 2150 Udaljenost od mora: 10 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Top ponuda
Najbolja ponuda!

Atraktivno građevinsko zemljište smješteno na južnoj strani otoka Murtera, u prvom redu do mora. Zemljište se nalazi u turističkoj zoni, u neposrednoj blizini lijepe i popularne pješčane plaže. Sa površinom od 2150 m2, zemljište predstavlja odličnu investicijsku priliku, dok se na udaljenosti od nekoliko minuta vožnje nalazi marina koja je vrlo popularna među nautičarima. Izgradivost objekta na ovom zemljištu je prizemlje + 2 kata, maksimalne visine od 11 metara te dopuštenog kapaciteta od 80 kreveta.

S obzirom da je otok Murter s kopnom povezan mostom, a u blizini zemljišta smješteni svi popratni sadržaji kao restorani, kampovi, kafići i ostali turistički i ugostiteljski sadržaji, zemljište predstavlja izuzetnu priliku za izgradnju atraktivnog hotela s panoramskim pogledom na more.

Dvije međunarodne zračne luke Split i Zadar se nalaze na udaljenosti od 1 sat vožnje, dok je Nacionalni Park Krka udaljen oko 40 km.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Murter
Murter (pronounced [mǔrtɛːr]; Italian: Mortero; Latin: Colentum) is an island in the Croatian part of the Adriatic Sea. Klikni za više
Slične Nekretnine