Hrvatska, Split center - Potpuno renoviran jednosoban stan, za najam

Ref. : 4660/30 - Apartman - Za Najam
Prodajna cijena: 600 €
Stambeni prostor: 41 Soba: 1 Kupaonica: 1
Broj katova: 1

Apartman površine 41 m2 koji se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila nalazi se u središtu grada Splita, na zapadnom dijelu splitske rive s čije istočne strane je smješten i putnički terminal (trajektna luka, autobusni i željeznički kolodvor, te autobusno stajalište za zračnu luku Split) na udaljenosti od stotinjak metara.

Apartman je 2013.g. potpuno rekonstruiran i renoviran, te je kategoriziran visokom kategorijom (četiri zvjezdice) i nosi oznaku LUXURY, a opremljen je podnim grijanjem u kupatilu, jacuzzi kadom, klima uređajima u cijelom prostoru, HI-FI uređajem sa ozvučenjem pored dnevnog boravka i u kupatilu, LCD televizorom, DVD playerom, Wireless Internetom, dok je kuhinja opremljena perilicom suđa, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, a pored svega ovog ulazna vrata su protuprovalna, te postoji i zidni sef.

Niti stotinu pedeset metara udaljena je Katedrala sv.Dujma u samom srcu Dioklecijanove palače.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split center
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Klikni za više
Slične Nekretnine