Hrvatska, Brac - Prekrasna kamena kuća na izuzetnoj lokaciji

Ref. : 2022/163 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.250.000 €
Stambeni prostor: 160 Zemljište: 400 Soba: 4 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 1
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Kamena kuća
  • Najbolja ponuda
  • Top ponuda

Predivna kamena vila na prodaju, smještena na sjevernoj strani otoka Brača u prvom redu do mora. Nekretnina se prostire na 115 m2 stambene površine, zajedno s 45 m2 konobe. Smještena je na mirnoj lokaciji, okružena borovima i čempresima, s izravnim pristupom na manju, intimnu plažu. S obzirom na dubinu mora od 2.5 m, do nekretnine se može pristupiti i većim brodom, koji se može vezati odmah ispred nekretnine.

Nekretnina i dvorište su potpuno popločani kamenom. Prvotno izgrađena 1955. godine, nadograđena 1975 godine, te potpuno, kompletno renovirana 2003. godine kada su promjenjene sve instalacije, prozori, vrata i krov.

Posjed se prostire na 400 m2, potpuno je zaštićen visokim kamenim zidom i kliznim, električnim dvorišnim vratima, pružajući korisnicima nekretnine potpunu privatnost te skrivenost od neželjenih pogleda slučajnih prolaznika. Na ulazu je omogućeno parkiralište za dva automobila.

Nekretnini pripadaju četiri spavaće sobe, komforna dnevna soba te dvije kupaonice. Predivna terasa s pogledom na more okružuje nekretninu, nudeći savršen prostor za provoditi vrijeme na otvorenom veći dio godine. Djelomično kroz nekretninu je postavljeno centralno grianje na električnu struju, dok se preostali dio nekretnine grije putem peći na drva. Klimatizacija je postavljena u svakoj prostoriji, kao i u konobi.

Vanjski prostor ima svoju oazu za odmor, tako nekretninu okružuje ugodno, tradicionalno dalmatinsko dvorište obloženo kamenom, obogaćeno stablima maslina te drugim mediteranskim biljem. Tu je i masivni, kameni stol za objed na natkrivenom dijelu terase, vanjski zidani kamin te kameni sudoper.

Šarmantna nekretnina s mediteranskim duhom, idealna za provesti idilične ljetne trenutke s pogledom na kristalno čisto more.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic. Klikni za više
Slične Nekretnine