Hrvatska, Ciovo - Šarmantna vila uz more, za najam

Ref. : 4623/30 - Kuća / Vila - Za Najam
Prodajna cijena: 4.600 €
Zemljište: 3300 Soba: 4 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 30 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Garaža
  • Pogled na more
  • Bazen

Ova šarmantna vila sagrađena je 2016.godine, ograđena suhozidom i okružena maslinama, smokvama, limunima i narančama.

Vila može ugostiti osam osoba, te sadrži četiri elegantne sobe, dva toaleta, kuhinju i dnevni boravak. Ispred vile se nalaze dvije terase površine 90m2, od kojih je jedna natkrivena, i posjeduje stol i stolice za odmor ili eventualni ručak/večeru. Na drugoj terasi ispod masline nalaze se garnitura za sjedenje sa malim stolovima. Ispred velike terase je otvoreni bazen sa ležaljkama. Na lijevoj bočnoj strani vile nalazi se natkriveni kameni roštilj sa velikim šankom.

Vila se nalazi na području gdje nema priključka na električnu energiju, opskrba se odvija putem solarnih panela, a voda se koristi iz rezervoara (gustirne), dok je za kuhanje predviđen plin. Od same vile do mora spuštate se popločanim kamenim stazama oko kojih raste mediteransko bilje (lavanda, ružmarin), na samoj plaži nalazi se kameni mul gdje se može pristati sa manjim brodom.

Za više informacija o vili i termin najma pošaljite nam upit.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine). Klikni za više
Slične Nekretnine