Hrvatska, Makarska - Boutique hotel, na prodaju

Ref. : 507/2015 - Hotel - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.200.000 €
Stambeni prostor: 416 Soba: 10 Kupaonica: 10 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more

Mali obiteljski hotel koji traje gotovo 50 godina. Temelji su izgrađeni 1960. godine i, osim za vrijeme rata u Hrvatskoj, nikada nisu prestali raditi. Hotel ima samo 34 ljudi koji omogućuju upravitelju da ima osobni odnos sa svakim gostom. Tijekom cijelog života, većina gostiju se vraćaju gostima, jer jednom kad se zaljubite u nju traži se opuštajući odmor. Hotel je u potpunosti obnovljen 2014. godine, osvježavajućim izgledom i zadovoljavanjem standarda današnjih putnika.

Hotel nudi prostranu terasu ispred koje se koristi kao kafić. Terasa je potpuno prekrivena nijansama koje pružaju borovi.

Na vrhu zgrade nalazi se prostrana terasa površine 40m2, potpuno napunjena suncem. Pogled s vrha iznenađujuće: sjediš odmah iznad borovih šuma i preko vrha se širi lijepim morem sve do otoka Hvara, a desno do otoka Brača.

Restoran i bar nalaze se u prizemlju hotela i nastavljaju na manju terasu na otvorenom. Restoran može primiti 34 osoba unutra i 20 na otvorenom. Ovo područje potpuno je renovirano 2014. godine i potpuno je opremljeno za posluživanje švedskog stola i izbornika a-la-cart.

Sobe su također dizajnirane da budu povezane vratima, a svaka ima predodređeni prostor za mini kuhinju koja nudi mogućnost iznajmljivanja soba kao apartmana. Ukupno ima 10 prostranih soba s 28 gostiju.

Prostrani i luksuzni VIP suite na trećem katu je najbolji boutique hotel koji nudi: preko 100m2, uključuje saunu, kamin, hidromasažnu kadu, balkon, SAT TV, potpuno opremljenu kuhinju, mini kuhinju, 2 kupaonice, Ima 6 osoba i ima prolaz na terasu od 40m2 na vrhu zgrade. Ako je potrebno, apartman se također može podijeliti u 2 potpuno opremljena apartmana zaključavanjem jednog vrata.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Makarska

Makarska (pronounced [mâkarskaː]) is a small city on the Adriatic coastline of Croatia, about 60 km (37 mi) southeast of Split and 140 km (87 mi) northwest of Dubrovnik. It has a population of 13,834 residents.[1] Administratively Makarska has the status of a city and it is part of the Split-Dalmatia County. It is a tourist centre, located on a horseshoe shaped bay between the Biokovo mountains and the Adriatic Sea.

Klikni za više
Slične Nekretnine