Hrvatska, Makarska - Dvosobni apartman, na prodaju

Ref. : 2016/349 - Apartman - Na prodaju
Prodajna cijena: 187.500 €
Stambeni prostor: 75 Soba: 2 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 500 m
Broj katova: 1
Nalazi se na katu br.: 1
Opis:
  • Pogled na more
  • Parking

Prostrani dvosobni stan, smješten u prizemlju novije stambene zgrade, na prodaju, smjesten u Makarskoj iznad magistrale, orijentacije sjever-jug, u lijepo uređenom susjedstvu u blizini škole.

Stan se sastoji od dvije sobe, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice te dodatnog wc-a. Stan ima dva balkona, prostraniji na južnoj strani i sa pristupom iz dnevnog boravka, a manji balkon je na sjevernoj strani i ima pristup iz obe sobe.

Stan je kompletno uređen i opremljen a obzirom na poziciju u mirnom susjedstvu sa svim potrebnim sadržajima u blizini, mogao bi biti interesantan izbor za rješenje stambenog pitanja. Stan ima pripadajuće parking mjesto.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Makarska

Makarska (pronounced [mâkarskaː]) is a small city on the Adriatic coastline of Croatia, about 60 km (37 mi) southeast of Split and 140 km (87 mi) northwest of Dubrovnik. It has a population of 13,834 residents.[1] Administratively Makarska has the status of a city and it is part of the Split-Dalmatia County. It is a tourist centre, located on a horseshoe shaped bay between the Biokovo mountains and the Adriatic Sea.

Klikni za više
Slične Nekretnine