Hrvatska, Murter - Novi apartmani u prvom redu do mora

Ref. : 2029/09 - Apartman - Prodano
Prodajna cijena: 350.000 €
Stambeni prostor: 108 Soba: 3 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 10 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Ima Energetski certifikat
PRODANO!

Prodaju se novi apartmani na otoku Murter, u stambenoj zgradi prvi red do mora s prekrasnim panoramskim pogledom.

U cijenu su uključeni završeni apartmani bez namještaja, klimatizacijski uređaj u svakoj sobi, potpuno namještene kupaonice s podnim grijanjem, interfon i videonadzor zgrade, te električne rolete na svim prozorima, osim na glavnom velikom prozoru / vratima koja vode na terasu.

Kupac odabire boju stropova i zidova, vrstu poda i dizajn kupaonica, a dostupne su i usluge potpunog opremanja stanova uz nadoplatu. Fotografije prikazuju jednu od mogućih verzija potpunog uređenja.

Svaki apartman se sastoji od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, velikog dnevnog boravka otvorenog tipa s kuhinjom i blagovaonicom u jednoj cjelini s izlazom na veliku natkrivenu terasu s prekrasnim panoramskim pogledom na more.

Apartmani imaju odličan raspored prostorija gdje velike staklene stijenke pružaju otvoreni pogled na more iz dnevnog boravka dok su terase tako dizajnirane da pružaju potpunu privatnost. Spavaće sobe se nalaze sa stražnje strane gdje dominira prozračnost i prekrasan pogled na zelenilo masline i borove.

Uz apartman dolazi i osigurano jedno parkirno mjesto, a moguća je i kupovina dodatnog mjesta. Ispred zgrade također postoji mogućnost veza za brod.

Dostupni apartmani:
Apartman 2: prizemlje, površina 107,71 m2. Cijena je 355.440 eura.
Apartman 3: prvi kat, površina 102,23 m2. - PRODANO!
Apartman 4: prvi kat, površina 107,71 m2. - PRODANO!
Dvoetazni apartman: drugi i treći kat, površina 184,27 m2. - PRODANO!

Otok Murter je jedan od najljepših otoka na jadranskoj obali, krasi ga netaknuta priroda, kristalno čisto more, lijepe plaže i šetnice te brojni kulturni i zabavni sadržaji. Otok je povezan s mostom i blizu je autoputa i magistrale te aerodroma Zadar.

Veličanstveni pogled na more, moderna arhitektura, visoka kvalitetna i protupotresna gradnja na iznimno lijepoj lokaciji u prvom redu do mora predstavlja pravi izbor za kupce koji traze savršenu nekretninu za odmor i stanovanje.

Opis lokacije
Murter
Murter (pronounced [mǔrtɛːr]; Italian: Mortero; Latin: Colentum) is an island in the Croatian part of the Adriatic Sea. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka prodaja u Republici Hrvatskoj mora biti plaćena u EUR-ima. Ukoliko se izvrši plaćanje u stranoj valuti, banka će izvršiti konverziju u EURO.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.