Hrvatska, Murter - Predivna nekretnina u prvom redu do mora, na prodaju

Ref. : 4809/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 720.000 €
Stambeni prostor: 250 Zemljište: 136 Soba: 3 Kupaonica: 3 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking

Predivna nekretnina u prvom redu do mora, smještena na jugoistoku otoka Murtera sa predivnim pogledom na luku i more. Kuća je izgrađena prije 1968. godine, te je dvaput renovirana - prvi put 1996. godine, te 2006. godine.

Proteže se na tri etaže, na površini od ukupno 250 m2. U prizemlju se nalaze dva poslovna prostora koja su u funkciji već 15 godinam. Prvi kat se sastoji od tri jednosobna apartmana, koji se osim za život mogu koristiti i kao uhodan posao u vidu turističkog najma.

Ono što ovu nekretninu posebno ističe je predivna, prostrana terasa smještena na trećoj etaži, s predivnim pogledom na cijelu uvalu. Tu se nalazi i ljetnja kuhinja, prostor za objed, te ležaljke za potpuno uživanje u suncu i pogledu na ovo prekrasno mjesto.

U krugu od 50 metara nalaze se svi potrebni sadržaji - kafići, restorani, dućani, prodavaonice voća i povrća... Dvije plaže te lijepa šetnica se nalaze u blizini nekretnine.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Murter
Murter (pronounced [mǔrtɛːr]; Italian: Mortero; Latin: Colentum) is an island in the Croatian part of the Adriatic Sea. Klikni za više
Slične Nekretnine