Hrvatska, Omis - Hotel s pogledom na more, na prodaju

Ref. : 2016/318 - Kuća / Vila / Hotel / Investicije - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.700.000 €
Stambeni prostor: 1222 Zemljište: 1150 Soba: 35 Udaljenost od mora: 80 m
Broj katova: 5

Ekskluzivna prodaja agencije za nekretnine Broker - ovu nekretninu je moguće kupiti samo preko nas!

Opis:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Ekskluzivna prodaja

Poslovno-stambena zgrada, u naravi hotel, na prodaju, smještena svega par kilometara od grada Omiša, u mjestu Stanići, na praktičnoj poziciji za posao odmah uz glavnu cestu, sa romantičnim otvorenim pogledom na more iz svih soba, te u blizini prekrasnih šljunčanih plaža.

Objekt se prostire na 4 etaže (prizemlje i tri kata), ukupne stambene površine od 1222 m2, a smješten je na parceli ukupne površine od 1150 m2. Unutar objekta se nalazi 25 smještajnih jedinica, od čega su 24 jedinice apartmani i sobe (svaki sa svojom kupaonicom), te prostrani dvoetažni stan koji je smješten između trećeg kata i potkrovlja.

Sve jedinice su povezane unutarnjim stubištem od vrha do dna, a sami objekt ima komunikaciju sa vanjskim površinama kroz 4 zasebna prolaza.

Objekt je idejno izgrađen kao hotel, te je dugo godina poslovao kao hotel, dok je zadnjih nekoliko godina zbog zahtjeva tržišta pretvoren u apartmanske jedinice i kao takav se danas pojavljuje na tržištu.

Svakako, obzirom na poslovne temelje na kojima se bazira ova prodaja, optimalan broj smještajnih jedinica (svaka sa pogledom na more i pripadnim balkonom), veliki restoran s kuhinjom i bar sa prostranom terasom u prizemlju, dovoljan broj parking mjesta za goste, te blizinu prekrasnih plaža i kristalno čistog mora, ova ponuda se čini kao savršenom poslovnom investicijom na ovom dijelu obale, koju savršeno upotpunjava neposredna blizina grada Omiša sa njegovom bogatom kulturnom, gastronomskom i sportskom ponudom.

Budući je prilikom same gradnje dosta pažnje posvećeno svim potrebnim detaljima, riječ je o jako kvalitetnoj izvedbi koja se prepoznaje na prvi pogled, a kako je cijeli objekt održavan unutar obitelji sa puno ljubavi, unutrašnjost je u jako dobrom stanju i eventualna dodatna ulaganja bi se više odnosila na moderniziranje namještaja i poslovanja, nego na renovaciju i popravljanje postojećeg stanja.

Kompletna dokumentacija je uredna i objekt je spreman za novog vlasnika koji će donijeti nove ideje poslovanja, a obzirom na sve rečeno, poslovna strana ulaganja se može pravdati u razumnom vremenskom roku.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Omis
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi). Klikni za više
Slične Nekretnine