Hrvatska, Omis - Luksuzna vila uz more, za prodaju

Ref. : 2015/72 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.300.000 €
Stambeni prostor: 550 Zemljište: 720 Soba: 4 Kupaonica: 4
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Novogradnja

Ova luksuzna vila smještena je na prekrasnoj lokaciji, u blizini manjeg turističkog mjesta na omiškoj rivijeri, svega 40 km od Splita te 60 km od aerodroma.

Vila je izgrađena na parceli od 720 m2 i prostire se na ukupno 550 m2 stambene površine. Sastoji se od dva prostrana dnevna boravka, kuhinje koja ima izlaz na terasu, velike spavaće sobe, apartmana za mlade s izlazom na japanski krovni vrt, roštilja, garaže (za 3 automobila i motocikl), 5 privatnih parkirnih mjesta te 2 gostinjska apartmana koja mogu biti neovisne jedinice u odnosu na vilu. Iz kuće se pruža očaravajući pogled na more. Na samoj parceli, prilikom same gradnje, sačuvano je 11 borova starih 35 godina.

Gradnja vile trenutno je u punom zamahu, što se prvenstveno odnosi na betonske konstrukcije, izgradnju garaže, parkirališta te ceste koja se nalazi s prednje strane kuće. Renomirana građevinska tvrtka angažirana je za završne radove i dizajn interijera, a u suradnji s klijentom posebna pažnja će biti stavljena na želje i potrebe istog.

Ovaj dojmljivi ali jednostavan dom ima nesmetan pogled na najveličanstveniju obalu u Europi. Prostire se na pet etaža, svaka pažljivo dizajnirana te je omogućeno da se villa koristi kao cjelina ili se može podijeliti na stambene jedinice koje se mogu iznajmljivati. Projekt će uključivati japanski krovni vrt, 3 prostrane dnevne sobe, 5 en- suite spavaćih soba kuhinje i terase. Izgled gotovih interijera odisati će elegancijom, jednostavnim teksturama i čistim linijama.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Omis
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi). Klikni za više
Slične Nekretnine