Hrvatska, Omis - Vila sa bazenom, na prodaju

Ref. : 2019/48 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 950.000 €
Stambeni prostor: 486 Zemljište: 320 Soba: 6 Kupaonica: 7 Udaljenost od mora: 30 m
Broj katova: 3

Ekskluzivna prodaja agencije za nekretnine Broker - ovu nekretninu je moguće kupiti samo preko nas!

Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Top ponuda
  • Ekskluzivna prodaja

Hrvatska nekretnina, Dalmacija, Omiška rivijera. Na prodaju je atraktivna kuća sa bazenom drugi red do mora. Kuća se nalazi u malom romantičnom dalmatinskom mjestu sa prekrasnim plažama i izuzetno čistim morem. Izuzetna je pozicija ove kuće, smještena u centru mjesta, nedaleko od restorana i barova, a opet izuzeta od gužve i buke zbog malo povišenog položaja.

Udaljenost od mora iznosi 30m zračne linije, a hodajući 100m. Obzirom na povišeni položaj ima odličan pogled na more i sa prizemlja. Sastoji se od 4 etaže, podruma, prizemlja i dva kata. Podrum je prostorija od 49m2. Na prizemlju je smješten jednosoban apartman iz kojega se izlazi na balkon i na bazen. Prvi kat se sastoji od jednog studio apartmana, jednog jednosobnog apartmana i jednog dvosobnog apartmana. Na drugom katu je smješten zaseban apartman koji se koristio kao uredski prostor.

Obzirom na teren koji je kaskadnog tipa, na drugom katu s juga, a na prizemlju sa sjevera se nalazi i garaža za dva auta. Pristupna cesta je sa sjeverne strane pa se ispred garaže nalazi i nekoliko vanjskih parking mjesta. Cijeli okoliš kuće je ograđen kovanom ogradom, a zelenilo je uredno i održavano. S južne strane kuće nalazi se bazen kao i jacuzzi. Bazen je većim dijelom natkriven. Kuća je sagrađena 2012.g., a korištena je uglavnom ljeti. U gradnji su korišteni odlični materijali kao i kvalitetna ugrađena oprema. Svi apartmani su klimatizirani. U blizini se nalaze prekrasne plaže, a može se kupiti i brod od 7 metara.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Omis
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi). Klikni za više