Hrvatska, Pag - Vila s luksuznim apartmanima, prvi red do mora

Ref. : 2022/311 - Apartman - Prodano
Prodajna cijena: 220.000 €
Stambeni prostor: 62 Soba: 2 Kupaonica: 1 Udaljenost od mora: 10 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Ima Energetski certifikat
PRODANO!

Na prodaju su luksuzni apartmani smješteni na odličnoj lokaciji uz plažu na otoku Pagu. Vila se sastoji od 5 katova na kojima se nalazi 9 luksuznih apartmana i dva penthousea opremljena vrhunskim materijalima.

Vila je pažljivo osmišljena kako bi omogućila otvoreni pogled na more. Svaki apartman je okrenut prema jugu s velikom prostranom terasom.

10 dvosobnih i jedan trosobni stan opremljeni su vrhunskom panoramskom aluminijskom stolarijom. Apartmani također imaju električno podno grijanje i električne rolete. Balkonske ograde su staklene, a po stanu postoji nekoliko unutarnjih klimatizacijskih jedinica.

Oprema uključuje i sustav Smart Home System, sanitarije Grohe, skriveni sustav Geberit i uski električni bojler Vellis Evo, a sobna vrata imaju skrivene šarke.

Apartmani se nalaze na udaljenosti od oko 10 km od Novalje, au blizini se nalaze restorani, tržnica, caffe bar ...

Stanovi predstavljaju izvrsnu priliku za ulaganje jer nude izniman potencijal kako zbog lokacije na kojoj se nalaze, tako i zbog prvoklasne opreme.

Apartmani:
• A1 - prizemlje - 2 spavaće sobe - stambena površina 69m2 (unutarnja 43m2 + 26m2 terasa) - PRODANO
• A2 - prizemlje - 2 spavaće sobe - stambena površina 81m2 (unutrašnjost 51m2 + terasa 30m2) - 290.000 €
• A3 - prizemlje - 2 spavaće sobe - stambena površina 76m2 (unutrašnjost 59m2 + terasa 17m2) - 260.000 €
• S1 - prvi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 62m2 (unutarnja 43m2 + 19m2 terasa) - 220.000 €
• S2 - prvi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 67m2 (unutrašnjost 47m2 + terasa 20m2) - PRODANO
• S3 - prvi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 70m2 (unutarnja 59m2 + 11m2 terasa) - PRODANO
• S4 - drugi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 58m2 (unutarnja 43m2 + 15m2 terasa) - PRODANO
• S5 - drugi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 67m2 (unutrašnjost 47m2 + terasa 20m2) - PRODANO
• S6 - drugi kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 71m2 (unutarnja 59m2 + 12m2 terasa) - PRODANO
• S7 - treći kat - 2 spavaće sobe - stambena površina 117m2 (59m2 interijera + 58m2 terase) - PRODANO
• S8 - treći kat - 3 spavaće sobe - stambena površina 144m2 (unutrašnjost 83m2 + terasa 61m2) - 475.000 €

Opis lokacije
Pag
Pag (pronounced [pâːɡ]; Latin: Pagus, Italian: Pago, German: Baag) is a Croatian island in the northern Adriatic Sea. It is the fifth-largest island of the Croatian coast, and the one with the longest coastline. In the 2011 census, the population of the island was 9,059.[1] There are two towns on the island, Pag and Novalja, as well as many smaller villages and tourist places. Pag is the only Croatian island that is administratively divided between two counties. Its northern part belongs to Lika-Senj County, while the central and southern parts belong to Zadar County. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka prodaja u Republici Hrvatskoj mora biti plaćena u EUR-ima. Ukoliko se izvrši plaćanje u stranoj valuti, banka će izvršiti konverziju u EURO.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.