Hrvatska, Rogoznica - Atraktivna, moderna vila s bazenom

Ref. : 2022/157 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 635.000 €
Stambeni prostor: 192 Zemljište: 401 Soba: 5 Kupaonica: 5 Udaljenost od mora: 30 m
Broj katova: 2
Opis:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Top ponuda

Moderna, novoizgrađena vila smještena u drugom redu do mora, u jednoj od najljepših uvala na Rogozničkom području. Vilu odlikuje moderan stil izgradnje, otvoren koncept dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, te zatvori koji omogućuju veliku količinu dnevne svjetlosti.

Nekretnina je položena na zemljištu od 401 m2, prostire se na 192 m2 stambenog prostora, a sastoji se od četiri etaže. U prizemlju nekretnine je smješten vanjski parking, dovoljan za četiri automobila, kao i mali, kultivirani vrt uređen u kamenu te obogaćen mediteranskim biljkama. Na ovoj etaži je također i prostorija sa strojevima za održavanje bazena zajedno s ostavom.

Vanjske stepenište vodi na prvi kat nekretnine, odnosno terasu sa bazenom (6m×4m) i prostorom za sunčanje. Ova etaža se sastoji od otvorenog koncepta dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, ostave te vanjskog spremišta.

Unutrašnje, drvene stepenice vode na drugi kat sa četiri spavaće sobe s kupaonicama, te na treći kat gdje je smještena glavna spavaća soba sa kupaonicom, te pripadajućom privatnom terasom od 67 m2 sa ljetnom kuhinjom, sa panoramskim pogledom na more i okolicu mjesta. Sve spavaće sobe su klimatizirane, nekretnina je opremljena s dizajnerskim namještajem, aparatima Bosch te kuhinjom Dankuchen.

Izvrsna nekretnina za život ili ugodan obiteljski odmor, kao i investicija u vidu turističkog iznajmljivanja, ponajviše zbog mirne lokacije, čistog mora te udaljenosti od gradske buke i gužve.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više