Hrvatska, Rogoznica - Kuća s predivnim pogledom na prodaju

Ref. : 2021/44 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 700.000 €
Stambeni prostor: 220 Zemljište: 430 Soba: 6 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 3
Nalazi se na katu br.: 4
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Top ponuda

Ova šarmantna kuća sa predivnim pogledom, smještena je na atraktivnoj lokaciji, prvi red uz more, na rogozničkom području.

Izgrađena je na zemljištu od 440 m2, prostire na na tri etaže sa ukupno 230 m2 stambene površine i dvije prostrane terase s kojih se pruža očaravajući pogled na more i savršene su za odmaranje tijekom toplih ljetnih poslijepodneva. U suterenu se nalazi vinski podrum i ostava,u prizemlju je smješten vlasnikov dvosobni stan s velikim dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na veliku lođu. Na katu, koji ima odvojene stepenice, nalaze se dva dvosobna apartmana sa svojim pripadajučim lođama. Vrt je kultiviran i ukrašen cvijećem, ljekovitim biljakama, grmovima, stablima koja Vam pružaju ugođaj mediterana uz svjež zrak tijekom vrućih dana.

Velika prednost ove kuće je njezina nevjerojatna lokacija, svega 10 m od mora, bez ikakvog puta između same nekretnine i mora. Ima direktan pristupu na vlastitu plažu iz vrta, vez za brod i dva parking mjesta.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više