Hrvatska, Rogoznica - Luksuzna vila u prvom redu do mora

Ref. : 2022/06 - Kuća / Vila - Obustavljena prodaja
Prodajna cijena: 1 €
Stambeni prostor: 340 Zemljište: 800 Soba: 3 Kupaonica: 3 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja

Ova luksuzna vila sa bazenom smještena je na izuzetnoj lokaciji, prvi red do mora, u mirnoj uvali u najljepšem dijelu Rogoznice.
Izgrađena je u minimalističkom stilu, na zemljištu od 800 m2, prostire se na tri etaže sa ukupno 340 m2 stambene površine. U prizemlju se nalazi garaža sa parkirnim mjestima za pet vozila.
Prvi kat se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, izrađenom po mjeri, spavaća soba sa vlastitom kupaonicom i toalet. Sve prostorije imaju direktna pristup natkrivenoj terasi na kojoj se nalazi roštilj te izlaz na bazen.
Na drugom katu nalaze se dvije spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, a glavna spavaća soba ima i garderobu. Svaka soba ima vlastiti balkon s kojih se pruža očaravajući pogled na more. Okućnica je pažljivo dizajnirana obogaćena mediteranskim biljem u čijem mirisu možete uživati šetajući kamenim putevima. Stepenice, sa terase vode direktno do bazena, koji ima mogućnost zagrijavanja, i prostora za sunčanje gdje se u potpunosti možete opustiti i uživati.
Cijela vila je klimatizirana, ima podno grijanje, solarni sustav grijanja, blindo vrata, video nadzor te električne rolete.
Prekrasna lokacija, odmah uz more, prostrana okućnica sa bazenom, izuzetan dizajn i kvaliteta gradnje te blizina svih popratnih sadržaja ovu vilu čine idealnom za potpuni odmor gdje se možete opustiti i uživati u potpunom skladu sa gotovo netaknutom prirodom.

Postoji mogućnost kupnje susjedne parcele od 800 m2 na kojoj se može izgraditi još jedna vila, odmah iza.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.