Hrvatska, Rogoznica - Vila na izvrsnoj poziciji, za prodaju

Ref. : 2022/161 - Kuća / Vila - Prodano
Prodajna cijena: 590.000 €
Stambeni prostor: 280 Zemljište: 505 Soba: 5 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Top ponuda
PRODANO!

Predivna dvojna villa u prvom redu do mora, smještena u lijepoj uvali nedaleko od mjesta Rogoznice. More i privatna plaža se nalaze na udaljenosti od 5 m, sa privatnim vezom za brod. Nekretnina ima stambenu površinu od 280 m2 uključujući dva apartmana za goste smještena na odvojenom dijelu parcele.

Donja etaža nekretnine sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom te WC. Iz dnevnog boravka je izlaz na polunatkrivenu terasu sa prostorom za objed, gdje je smještena i vanjska kuhinja, kao i vanjski tuš. Unutrašnje, kamenom obložene skale vode na drugu etažu, koja se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Na ovom katu je također smještena i mini kuhinja s kaučem, kao i predivna terasa s otvorenim pogledom na more.

Dva zasebna apartmana za goste se prostiru na 28 m2 i 30 m2 stambene površine, a smješteni su iza ville. Oba apartmana posjeduju mini kuhinju i kupaonicu, te su klimatizirani. Ispred ovih apartmana se nalazi mali prostor za objed, kao i roštilj.

Villa je novouređena, potpuno opremljena luksuznim namještajem te klimatizacijom u svakoj prostoriji. Okućnica je potpuno uređena, sa kultiviranim vrtom s navodnjavanjem te stepenicama obloženim kamenom. Sa sjeverne strane nekretnine je parkiralište dovoljno za nekoliko vozila, osiguran kliznim dvorišnim vratima na daljinsko upravljanje. Ispod nekretnine, do mora, nalazi se manja garaža, površine 25 m2, dovoljna za spremanje manjeg broda ili opreme za plažu.

Udaljenost do Zračne luke Split je otprilike 25 min vožnje, a do grada Splita cca 45 min.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više
Slične Nekretnine