Vila se sastoji od prizemlja u kojem je na" />

Hrvatska, Sibenik - Prekrasna vila na prodaju

Ref. : 4581/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 5.000.000 €
Stambeni prostor: 500 Zemljište: 2600 Soba: 13 Kupaonica: 11 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Moderno

Prekrasna vila, smještena na samoj plaži blizu parka prirode "Vranjsko jezero", pruža potpunu privatnost. Vila se sastoji od 2 kata, koja se prostirne na 500 m2 stambene površine i prekrasnim, kultiviranim vrtom, površine 2600 m2, s bazenom.

Vila se sastoji od prizemlja u kojem je na raspolaganju veliki dnevni prostor s TV-om i DVD-om, a za kišnih dana ovdje možete zapaliti i kamin. Ovdje se nalazi i glavna kuhinja opremljena sa svim aparatima, kao i stol za objedovanje.

Izlaz iz dnevnog prostora vodi vas na prekrasnu terasu s pogledom na more. Na terasi se nalazi stol za kojim gosti mogu uživati u svome jelu u bilo koje doba dana ili se samo sunčati i prepustit pogledu. Cijela kuća okružena je mediteranskim vrtom. A za potpuni užitak u dvorištu se nalazi bazen i ležaljke za sunčanje s pogledom na more.

Prvi kat vile sastoji se od dva krila, a svaki je podijeljen na dvije etaže i sa svojim zasebnim stubištem. Svako krilo sastoji se tri spavaće sobe s bračnim krevetom i jednom sobom za djecu. Svako krila ima dvije kupaonice i dva zasebna toaleta. Otvoreni dnevni prostor opremljen je sjedećim garniturama, TV-om, DVD-om, ovdje se nalazi i kuhinja. Izlaz iz dnevnog boravka vodi vas na terasu opremljenu vrtnom garniturom, a na kojoj preko dana možete uživati u pogledu na more i otoke. Sve sobe u vili imaju TV, pristup internetu, itd...

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Sibenik
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County. Klikni za više
Slične Nekretnine