Hrvatska, Sibenik - Troetažna vila, na prodaju

Ref. : 2014/11 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: Na upit
Stambeni prostor: 330 Zemljište: 761 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking

Ova lijepa vila nalazi se u prvom redu do mora u jednoj od mnogobrojnih slikovitih uvala u blizini grada Šibenika. Nekretnina se nalazi na parceli od 760 m2, a prostire se na 330 m2, odnosno 3 etaže - prizemlja, kata i visokog potkrovlja. Nekretnina je potpuno opremljena i namještena, dok zadnji put renovirana 2018. godine.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak, igraonica, kuhinja otvorenog plana i blagovaonica s velikom terasom, uz bazen s pogledom na more. Vila ima 7 spavaćih soba s balkonima s pogledom na more, potpuno je klimatizirana, pokrivena bežičnim internetom, opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima. Jedna od najboljih karakteristika vile su bazen s morskom vodom i vlastiti teniski teren.

U dvorištu kuće nalazi se roštilj od opeke i velika terasa s ležaljkama uz bazen. Nekretnina posjeduje osam parkirnih mjesta i privatni vez za brod. Trgovina je udaljena nekoliko minuta hoda, dok se veći trgovačkih centar, grad Primoštena i Rogoznica nalaze u krugu od 20 km, a međunarodne zračne luke Split i Zadr u radijusu od 55 km.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Sibenik
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County. Klikni za više
Slične Nekretnine