Hrvatska, Sibenik - Troetažna vila, na prodaju

Ref. : 2014/11 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: Na upit
Stambeni prostor: 330 Zemljište: 761 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Garaža

Vila na 3 etaže, prvi red uz more (udaljena od mora svega 10m), nalazi se u malom mjestu nedaleko od Šibenika. Sastoji se od prizemlja, kata i visokog potkrovlja.

U prizemlju vile se nalazi recepcija, bar sa 20 sjedećih mjesta, dva WC-a (u naravi muški i ženski), praonica, kuhinja, blagovaonica, hodnik i ostava. Na prvom katu se nalazi jedan dvosobni apartman (4 ležaja) sa izlazom na veliku terasu, dva studio apartmana (3 ležaja) i jedan studio apartman (2 ležaja) namjenjen za domara. U visokom potkrovlju se nalaze dva studio apartmana (2 ležaja), te dva studio apartmana (3 ležaja).

Svaki apartman ima izlaz na balkon, prekrasan pogled na more, telefon, SAT/TV priključak.

Vila je idealna za bavljenje turizmom, ima ukupno 20 ležaja, 11 parking mjesta, a ispred vile je sagrađen veliki bazen 60 m2, dimenzija 12m x 5m, dubine 1,6m, koji se puni morskom vodom uz pomoć pumpi. Na zemljištu je napravljen i veliki teniski teren, te roštilj kućica. Vila je vrlo kvalitetno građena, a trenutno stanje zahtjeva manje zahvate u smislu dotjerivanja izgleda nekretnine.

U cijenu vile ulazi i cjelokupni namještaj s kojim je vila trenutno opremljena.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Sibenik
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County. Klikni za više
Slične Nekretnine