Hrvatska, Solta - Kuća uz more s privezištem, na prodaju

Ref. : 2013/42 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 250.000 €
Stambeni prostor: 60 Zemljište: 191 Soba: 2 Kupaonica: 1 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more

Kompletno renovirana dvojna kuća, na prodaju, smještena u prvom redu uz more na lijepoj i mirnoj lokaciji na jugoistočnom dijelu otoka Šolte, u blizini mjesta Stomorska, sa svega nekoliko susjeda u blizini.

Kuća ima ukupnu stambenu površinu od 60 m2, a smještena je na parceli od 191 m2.

Unutarnji raspored je koncipiran na dvije etaže, s tim da se na donjoj etaži nalazi lijepa terasa okrenuta moru iz koje se ulazi u kuću, odnosno u dnevni boravak, a na ovoj etaži se još nalaze kuhinja, blagovaonica te prostrana ostava, dok se na gornjoj etaži nalaze 2 spavaonice i kupaonica. U kvalitetno održavanom dvorištu iza kuće se nalazi dodatna mala sprema, a ispred kuće se nalazi malo pristanište sa dva veza, sa privatnim pristupom iz kuće.

Kuća je kompletno renovirana 2013. godine te je u razdoblju do danas jako malo korištena. Jako interesantna nekretnina za odmor obzirom na prekrasnu lokaciju na kojoj je pozicionirana, u mirnoj uvali okruženoj borovom šumom, idealna kao kuća za odmor, kao i za turističko iznajmljivanje.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Solta
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli. Klikni za više
Slične Nekretnine