Hrvatska, Split center - Troetažni apartman u centru, na prodaju

Ref. : 2024/44 - Apartman - Na prodaju
Prodajna cijena: Na upit
Stambeni prostor: 120 Soba: 5 Kupaonica: 2
Broj katova: 3

Ekskluzivna prodaja agencije za nekretnine Broker - ovu nekretninu je moguće kupiti samo preko nas!

Opis:
  • Kamena kuća
  • Ekskluzivna prodaja

Jedinstvena nekretnina smještena na ekskluzivnoj lokaciji, glavnom trgu Pjaca. Nekretnina se proteže na tri etaže povezane unutrašnjim stubištem. Nekretnina nudi izvrstan poslovni potencijal te prenamjenu u više turističkih jedinica. Potrebna je renovacija.

Prva etaža je položena na drugom katu i odvojena je zasebnim ulazom od ostale dvije etaže. Sastoji se od jedne velike prostorije s izlazom na balkon, s kojeg se pruža prekrasan pogled na glavni trg Pjacu. Ima još 2 odvojene prostorije i jednu kupaonicu.

Druga etaža je položena na trećem katu i ima zaseban ulaz. Također se sastoji od jedne velike prostorije, južne orijentacije s pogledom na Pjacu i ostalih nuzgednih prostorija s jednom kupaonicom.

Treća etaža je povezana s drugom etažom, unutarnjim drvenim stubištem. Položena je na zadnjem četvrtom katu, u potkrovlju te je u visokom roh bau stanju.

Cijela nekretnina je dio Karepić Palače, koja je pripadala splitskoj plemićkoj obitelji. Nekretnina datira iz 16.og stoljeća, pripada razdoblju renesanse te je zaštićeno kulturno dobro RH.

Lokacija nekretnine je uz Dioklecijanovu palaču, samo 100 metara od glavne šetnice Riva i Marmontove ulice. U srcu je svih bitnih kulturnih događaja.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split center
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Klikni za više
Slične Nekretnine