Hrvatska, Split center - Trosobni apartman u centru grada, na prodaju

Ref. : 2016/295 - Apartman - Na prodaju
Prodajna cijena: 730.000 €
Stambeni prostor: 130 Soba: 3 Kupaonica: 1 Udaljenost od mora: 50 m
Nalazi se na katu br.: 3
Opis:
  • Kamena kuća

Prostrani gospodski stan smješten na rijetko dostupnoj poziciji, u centru grada Splita, na trećem katu manje stambene zgrade od 4 kata, ukupne stambene površine od 130 m2.

Stan je jako dobro održavan, a sastoji se od prostranog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, tri spavaonice te dva dnevna boravka. Ono sto ovaj stan čini posebnim je visina stropa od 3,8 metara, što cijelom prostoru daje poseban prostrani ugođaj, a široki prozori omogućavaju veliku količinu dnevnog svjetla.

Stan je većim dijelom jugoistočne orijentacije, što mu pruža prekrasan pogled na stari dio grada i zvonik sv. Duje, kao i na Marmontovu ulicu, te parcijalno čak i na more.

Zaista jedinstvena i rijetka ponuda u ovom gradu bogate i davne prošlosti koja ozbiljnog kupca sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Stan se trenutno koristi za stanovanje, kompletno je opremljen i namješten. Iako u dobrom stanju i uredno održavan, obzirom na godine starosti, stan zahtijeva ozbiljniji renovacijski projekt, čime bi se prilagodio zahtjevima modernih vremena i nastavio svoju plemenitu i elegantnu priču.Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split center
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Klikni za više
Slične Nekretnine