Hrvatska, Split - Meje, 15 luksuznih apartmana u novogradnji na prodaju

Ref. : 2015/47 - Apartman - Prodano
Prodajna cijena: 464.000 €
Stambeni prostor: 104 Soba: 3 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 100 m
Opis:
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
PRODANO!

U zapadnom dijelu grada, u elitnoj gradskoj četvrti Meje, započela je gradnja luksuznih stanova. U blokovima A, B i C nalazi se 15 apartmana. Blokovi A i B su raspoloživi za prodaju.
Stambena zgrada sastoji se od podzemne garaže i četiri etaže.

Apartman A1 se nalazi u prizemlju stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona i pripadajućeg vrta.

Apartman A2 se nalazi na prvom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman A3 nalazi se na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman A4 se nalazi na trećem katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B1 se nalazi u prizemlju stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona i pripadajućeg vrta.

Apartman B2 se nalazi na prvom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B3 nalazi se na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, predsoblja, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B4 se nalazi na trećem katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.


Popis raspoloživih stanova:

Prvi kat:
B2 - 464.063 €, tri spavaće sobe, stambena površina stana je 114,15m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.

Drugi kat:
A3 - 480.664 €, tri spavaće sobe, stambena površina stana je 101,06m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.
B3 - 532.496 €, tri spavaće sobe, stambeni prostor stana je 112,84m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.

Oprema apartmana;
- Potpuno klimatiziran
- podno grijanje svih soba i dodatno električno podno grijanje, DANFOS proizvod.
- vanjske prozore izrađuje njemački proizvođač Schüco - aluminij s troslojnim staklom nisko-E ispunjenim argonom.
- zidovi od opeke
- Zgrada je opremljena liftom, proizvodom Thyssen-Krupp.
- Zgrada je klasa energije A (zelena zgrada). Fasada s izolacijskim proizvođačem STO od 12 cm.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well. Klikni za više
Slične Nekretnine