Hrvatska, Split - Meje, 15 luksuznih apartmana u novogradnji na prodaju

Ref. : 2015/47 - Apartman - Prodano
Prodajna cijena: 464.000 €
Stambeni prostor: 104 Soba: 3 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 100 m
Opis:
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
PRODANO!

U zapadnom dijelu grada, u elitnoj gradskoj četvrti Meje, započela je gradnja luksuznih stanova. U blokovima A, B i C nalazi se 15 apartmana. Blokovi A i B su raspoloživi za prodaju.
Stambena zgrada sastoji se od podzemne garaže i četiri etaže.

Apartman A1 se nalazi u prizemlju stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona i pripadajućeg vrta.

Apartman A2 se nalazi na prvom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman A3 nalazi se na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman A4 se nalazi na trećem katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B1 se nalazi u prizemlju stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona i pripadajućeg vrta.

Apartman B2 se nalazi na prvom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B3 nalazi se na drugom katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, predsoblja, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.

Apartman B4 se nalazi na trećem katu stambene zgrade, sastoji se od predsoblja, hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona.


Popis raspoloživih stanova:

Prvi kat:
B2 - 464.063 €, tri spavaće sobe, stambena površina stana je 114,15m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.

Drugi kat:
A3 - 480.664 €, tri spavaće sobe, stambena površina stana je 101,06m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.
B3 - 532.496 €, tri spavaće sobe, stambeni prostor stana je 112,84m2, cijena stana uključuje 2 parkirna mjesta u garaži i ostava.

Oprema apartmana;
- Potpuno klimatiziran
- podno grijanje svih soba i dodatno električno podno grijanje, DANFOS proizvod.
- vanjske prozore izrađuje njemački proizvođač Schüco - aluminij s troslojnim staklom nisko-E ispunjenim argonom.
- zidovi od opeke
- Zgrada je opremljena liftom, proizvodom Thyssen-Krupp.
- Zgrada je klasa energije A (zelena zgrada). Fasada s izolacijskim proizvođačem STO od 12 cm.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.