Hrvatska, Split - Zenta, noćni klub / ugostiteljstvo

Ref. : 2015/128 - Poslovni prostor - Za Najam
Prodajna cijena: 4.750 €
Stambeni prostor: 300 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking

Jako rijetka poslovna prilika ugostiteljskog tipa, preciznije, noćnog kluba, smještenog na savršenoj poziciji, izmišljenoj za noćni klub, direktno uz more, u gradu Splitu.

Riječ je o već brendiranom klubu, koji bilježi izvrsne poslovne rezultate, sa odličnim razvojnim potencijalom, kojeg će osobe zainteresirane za ovakvu vrstu investicije lako prepoznati. Cijeli objekt se sastoji od dvije etaže, sa mogućnošću da primi 1000 osoba u svakom trenutku, po 500 na svakoj etaži. Kompletno je opremljen i dizajniran za sve tipove događaja, od koncerata i partya, do privatnih okupljanja i organiziranih većih događanja. Prostor je trenutno koncipiran na način da se na gornjoj etaži održavaju svi muzički događaji, sukladno odličnim tehničkim uvjetima za izvedbu, dok je donja etaža primjerenija za organiziranje većih okupljanja budući ima ljetnu terasu i savršeni pogled na more.

Kako Split posljednjih godina bilježi odlične turističke rezultate, a sa dodatnim razvojem zračne luke koji znači bolju povezanost sa ostatkom svijeta, te potencijalom za cjelogodišnju turističku posjećenost, ovaj klub je upravo ono što mlađa populacija turista traži - mjesto za noćni provod u vidu kvalitetno organiziranog kluba koji može pružiti ugodne i zabavne trenutke dok borave u Splitu.

Ne treba zanemariti ni veliki broj mlađe populacije grada Splita kao ni cijele Dalmacije koja gravitira ovom gradu, a kojem nepresušno nedostaje sličnih sadržaja i koji bi trebali biti glavna ciljana skupina za uspjeh cijele ove poslovne priče. Osim prostora za noćni provod, skriveni dodatni potencijal leži u činjenici mogućnosti podizanja treće etaže koja bi mogla biti iskorištena kao npr. restoran luksuznijeg tipa čijom bi se implementacijom ponuda proširila na cijeli dan, a potencijal restorana se isto može lako uočiti obzirom na savršenu lokaciju, romantičan pogled na more i nautičku lučicu u blizini, te veliki parking ispred samog objekta. Upravo je spomenuti veliki parking ispred objekta i nositelj uspješnosti cijele investicije, budući da posjetitelji mogu bez problema pristupiti lokaciji i bezbrižno uživati tokom cijelog dana/noći. Svakako, jedna od rijetkih ponuda o kojoj treba razmisliti, budući ima brojne snage i prednosti koje se mogu kvalitetno iskoristiti, na zadovoljstvo svih sadašnjih i budućih korisnika, kao i budućeg nositelja financijske konstrukcije, odnosno uprave kluba.Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.