Hrvatska, Vir - Samostojeća kuća s pogledom na more, na prodaju

Ref. : 4842/30 - Kuća / Vila - Obustavljena prodaja
Prodajna cijena: 1 €
Stambeni prostor: 202 Zemljište: 570 Soba: 7 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 300 m
Broj katova: 2
Opis:
  • Garaža
  • Parking

Samostojeća kuća za prodaju smještena na otoku Viru, s tri odvojena apartmana na mirnoj lokaciji, cca 300m od mora i 800 m od centra mjesta.

Kuća se sastoji od dvije etaže – prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalazi prostran trosoban apartman čija površina iznosi 108 m2, a koji se sastoji od kuhinje otvorenog plana s blagovaonicom i dnevnim boravkom, tri spavaće sobe te dvije kupaonice. Apartman ima dvije prostrane, nakrivene terase idealne za blagovanje na otvorenom, kao i dva parking mjesta koja su smještena ispred kuće. Ovom apartmanu također pripada i garaža, površine 20 m2.

Na prvom katu su dva trosobna apartmana, svaki površine 60m2, sa otvorenim konceptom sa kuhinjom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom. Oba apartmana imaju pripadajuću natkrivenu terasu s pogledom na more, dok jedan ima i dodatan, nenatkriveni balkon također s pogledom na more. Svakom apartmanu pripadaju po dva parkirna mjesta. Svi apartmani su kompletno opremljeni, te namješteni lijepim i kvalitetnim namještajem.

Dvorište je popločano kamenom, a vrt je kultiviran sa sadnicama maslina, smokve, vinove loze kao i mirisnim biljem lavande, smilja... Kuca se nalazi cca 300m od prve, šljunkovite plaže.

Zbog svoje dobre povezanosti, prirodnih ljepota, fantastičnih dugih šljunčanih plaža te ugodne klime, otok Vir je popularna turistička destinacija. Na otoku postoji dosta turističkih sadržaja te raznih mogućnosti za sport i rekreaciju.

Međunarodna zračna luka Zadar je udaljena 40 kilometara.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Vir
Vir (pronounced [v̞îːr]; Italian: Puntadura, Dalmatian: Punta de Ura), an island on the Croatian coast of the Adriatic Sea with an area of 22 km2,[1] lies north of the city of Zadar. It is connected to the mainland via a road bridge. The main village on the island, the eponymous village of Vir, had a population of 1,608 As of 2001. There are two more villages, Lozice and Torovi. The highest peak on the island is Bandira (112 m). Klikni za više
Slične Nekretnine