NaslovnaBlog
Broker grupa postaje ekskluzivni zastupnik za Forbes Global Properties u Hrvatskoj

14. ožu 2024.

Broker grupa postaje ekskluzivni zastupnik za Forbes Global Properties u Hrvatskoj

Avatar

Andrea Dželalija

Koordinator za nekretnine / Web administrator

Broker-forbes-exclusive-croatia

Splitska agencija za nekretnine Broker s ponosom je objavila da je od 1. ožujka postala ekskluzivni zastupnik u prestižnom svjetskom udruženju luksuznih nekretnina Forbes Global Properties. Ovo partnerstvo otvara vrata hrvatskih luksuznih nekretnina najistaknutijim investitorima diljem svijeta.

Forbes Global Properties je sinonim za vrhunske nekretnine. Ova ekskluzivna mreža okuplja odabrani izbor elitnih agencija za nekretnine iz cijelog svijeta. Članstvo u Forbes Global Properties rezervirano je za agencije koje zadovoljavaju iznimne standarde usluge, stručnosti i perfekcionizma na tržištu luksuznih nekretnina.

S više od tri desetljeća poslovnog iskustva, klijenti Broker Grupe mogu očekivati vrhunski standard stručnosti i profesionalizma u svakoj fazi kupnje ili prodaje. Bilo da kupujete prekrasnu nekretninu na obali, osiguravate unosnu priliku za ulaganje ili prodajete prestižnu nekretninu, Brokerov tim posvećenih profesionalaca predan je pružanju izvrsne usluge te postizanju ciljeva klijenata.

Pridruživanjem Forbes Global Propertiesu, Broker Grupa nastavlja redefinirati vrhunac luksuznog života, jednu po jednu izvanrednu nekretninu. S odlučnom težnjom za inovacijama i posvećenošću zadovoljstvu klijenata.

Nekretnine na Forbes Global Propertiesu karakterizira arhitektonska autentičnost, privlačeći interes pojedinaca i investitora visoke klase. Ova suradnja omogućuje Broker Grupi oglašavanje luksuznih nekretnina na prestižnoj platformi, čime se dodatno povećava vidljivost i atraktivnost hrvatskih luksuznih nekretnina.

Mreža Forbes Global Properties je osnovana 2020. godine te u 2024. godini djeluje na više od 520 lokacija s više od 17.700 stručnjaka za nekretnine diljem svijeta. U okviru Forbes Global Properties, Broker Group ima priliku predstaviti svoje nekretnine široj publici. Iako specijalizirana za luksuzne nekretnine na Jadranu, agencija na prestižnoj platformi s globalnim dosegom predstavlja i nekretnine iz drugih dijelova Hrvatske.

Broker ima partnere diljem Europe i otvoren je za nove suradnje s vanjskim partnerima ili potencijalnim novim zaposlenicima. Očekuje se da će ovo novo partnerstvo pozitivno utjecati na razvoj tvrtke, koristeći iskustva članova iz različitih dijelova svijeta.

Broker – Vaš partner za budućnost   #onestopagency

Podijeli sa

Andrea Dželalija
Andrea Dželalija

Koordinator za nekretnine / Web administrator

Pouzdana, simpatična i uvijek nasmijana, Andrea je svjesna činjenice koliko je tržište dinamično te uvijek nastoji biti korak ispred i ne dopustiti da ju išta iznenadi. Iskustvo na projektima izrade web stranice, prioritiziranje zadataka, izražene organizacijske sposobnosti, izvrsno poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu samo su neke od Andreinih vrlina što ju odlično uklapa u Brokerov tim.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt