Broker
NaslovnaBlog
Forbes Global Properties – Europski regionalni sastanak 2024.

25. lip 2024.

Forbes Global Properties – Europski regionalni sastanak 2024.

Avatar

Andrea Dželalija

Koordinator za nekretnine / Web administrator

001-Forbes-Global-Properties-meet-2024-Portugal-Broker-Croatia

Članovi Forbes Global Properties dijele uvide u stambeno tržište i raspravljaju o luksuznim trendovima na Europskom regionalnom sastanku 2024.

Članovi Forbes Global Properties sastali su se na godišnjem europskom regionalnom sastanku u ekskluzivnom portugalskom odmaralištu Quinta do Lago gdje su se vodili razgovori o tržištu luksuznih nekretnina kao i Forbes brendu.

Forbes Global Properties je ekskluzivna mreža koja okuplja odabrani izbor elitnih agencija za nekretnine iz cijelog svijeta. Članstvo u Forbes Global Properties rezervirano je za agencije koje zadovoljavaju iznimne standarde usluge, stručnosti i perfekcionizma na tržištu luksuznih nekretnina.

Predsjednik Matt Beall i direktori odbora Quentin Epiney i José Ribes Bas pozdravili su vlasnike agencija i suradnike uprave iz 21 zemlje i regije na dva živahna dana rasprava, suradnje i razmjene informacija, kao i obilazaka nekretnina i okupljanja za umrežavanje.

Osim konferencije Forbes Global Properties je organizirao posjete nekim od najvećih projekata u tom području.

U nastavku pogledajte fotografije s događanja.

Podijeli sa

Andrea Dželalija
Andrea Dželalija

Koordinator za nekretnine / Web administrator

Pouzdana, simpatična i uvijek nasmijana, Andrea je svjesna činjenice koliko je tržište dinamično te uvijek nastoji biti korak ispred i ne dopustiti da ju išta iznenadi. Iskustvo na projektima izrade web stranice, prioritiziranje zadataka, izražene organizacijske sposobnosti, izvrsno poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu samo su neke od Andreinih vrlina što ju odlično uklapa u Brokerov tim.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt