NaslovnaBlog
Projekt za izgradnju 11 vila na otoku Šolta

19. svi 2017.

Projekt za izgradnju 11 vila na otoku Šolta

Avatar

Ivica Vulić

Generalni direktor


11 Villas off plan on island Solta

Nečujam je u rimsko doba od Splita bio udaljen jedanaest sati veslanja, a danas se do slikovitih uvala brzim brodom dolazi za svega petnaestak minuta, koliko je potrebno za prijeći devet nautičkih milja. Ipak, do dana današnjeg Šolta je ostala oaza tišine, te mjesto isključivo namijenjeno odmoru.

LOKACIJA S POGLEDOM NA MORE

Ekskluzivne i jedinstvene vile svoje mjesto našle su na Šolti, predivnom srednjedalmatinskom otoku, nadomak Splitu. Mir, sunce i zdrava klima, te opojna boja netaknutog morskog plavetnila tek su dio onoga što nudi Nečujam, najljepša i najveća uvala na Šolti, s nizom malih slikovitih uvala… Vile Nečujam, njih jedanaest, smještene su na slikovitoj otočkoj padini, koja se blago spušta prema moru, a koncipirane su kao atraktivne luksuzne kuće.

OPIS

Vile Nečujam idealno su uklopljene u oazu mira i tišine. Smještene na blagoj padini, kaskadno su uređene tako da ničim ne remete prirodni sklad jedinstvene uvale. Svaka vila ima slobodan pogled s terasa, fitness, komforne spavaće sobe s kupaonicom i garderobom, dva parkirališna ili garažna mjesta, a svima su zajedničkom uspinjačom dostupni prostori s bazenima u donjem dijelu parcele, tik uz more. Budućim vlasnicima ove će vile omogućiti potpuni odmor u neposrednoj blizini mora, kao i komfor koji će omogućiti vrhunska opremljenost svake od vila. Kako je najljepša šoltanska uvala oduvijek bila idealno mjesto za odmor i nesputano uživanje, tako su i Vile Nečujam pravo mjesto za – savršen dan. Uz sav komfor i luksuz koje će ove vile pružiti svojim vlasnicima, idealno su mjesto za sve uspješne ljude koji su orijentirani na more i nautiku. Tim prije jer se naslanjaju na budući projekt Marina & Resort Nečujam, koji će se nalaziti nasuprot jedanaest luksuznih vila. Blizu, a opet dovoljno udaljeno da vlasnicima istodobno osiguraju mir i tišinu, ali i jedinstvenu komunikaciju jahtama. Jer, upravo je Nečujam među nautičarima poznat kao zaljev s puno manjih uvala, uvijek dobro zaštićenih od vjetra (Piškera, Maslinica, Podkamenica, Šumpljivina i Tiha). Pravo mjesto za – savršen dan. Pročelje svake od jedanaest Vila Nečujam djelomično je obloženo kamenom, dok je ostali dio pročelja žbuka. Za zaštitu od sunca predviđene su nadstrešnice, tende, klizne žaluzine i grilje. Usto, svakoj vili je osiguran komforan vanjski prostor (terase i bazeni), koji je funkcionalno povezan s unutrašnjim prostorom, kako bi se osigurala kvalteta boravka na otvorenom. Vile Nečujam, čija je ideja temeljena na luksuzu, uz istovremeno poštivanje netaknute šoltanske prirode i izvornog dalmatinskog ambijenta, smještene su u tri atraktivna objekta. Tako su vile A,B, i C koncipirane kao jedna stambena građevina s tri stambene jedinice, vile D i E su jedna stambena građevina od dvije stambene jedinice, dok su vile F i G zasebne kuće s bazenom na razini terena. Iako je posljednjih godina potražnja za nekretninama u Dalmaciji u stalnom porastu, vrlo je malo onih koje uistinu nude ekskluzivnost i udobnost boravka, kombiniranu s lokacijom uz samo more. Zato su Vile Nečujam savršeni prostor za one koji traže mjesto za istinski užitak i odmor.

BROKER – Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Kontaktirajte nas
Ime
E-mail
Telefon
Poruka


Vratite se na glavnu stranicu Investicije

Podijeli sa

Ivica Vulić
Ivica Vulić

Generalni direktor

Ivica je Alfa i Omega agencije Broker, uspješan poslovni čovjek koji kreira i implementira sve politike firme od njenog osnivanja. Ugodna, racionalna i nezamjenjiva osoba koja svojim konstruktivnim pristupom rješavanju mnogobrojnih problema u poslovanju, svojim zaposlenicima pruža ogromnu potporu i savršenu mogućnost za rad i kontinuirano napredovanje.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt