Broker
NaslovnaBlog
Tržište nekretnina na otoku Hvaru

07. lip 2019.

Tržište nekretnina na otoku Hvaru

Avatar

Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Otok Hvar može zadovoljiti i najzahtjevnijeg putnika sa svojom očaravajućom ljepotom, očuvanom mediteranskom prirodom, nautičkim turizmom, bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, ukusnom i kvalitetnom kuhinjom, vinom, aktivnim odmorom i poznatim hvarskim noćnim životom koji su na ovaj otok privukli mnoge poznate ljude. Jedna zanimljiva činjenica o ovom otoku je da je to mjesto “s najviše akademika po glavi stanovnika na svijetu”.

Real- estate-market-island-Hvar

Ovo je otok koji možete istraživati danima i na kojem biste htjeli ostati tjednima i posjetiti iznova i iznova. Od prekrasnih plaža i kristalnog mora, do zanimljivih vidikovaca, malih otočića od kojih su najpoznatiji Pakleni otoci, otok Hvar ima što za ponuditi. Ako tražite mjesto za boravak, tada možete birati između brojnih luksuznih hotela s barovima i bazenima ili šarmantne kuće kao opciju koja vam daje više privatnosti.

Budući da je Hvar na karti svijeta dobio posebno mjesto, mnogi ljudi žele ulagati u ovaj rajski otok. Postoji mnogo mogućnosti, od kupnje zemljišta za izgradnju hotela, vila, apartmana ili manjeg privatnog ulaganja u kuću prvi red do mora, koja je najatraktivnija opcija, ili stan na dugoj hvarskoj obali u bilokojem od njegovih malih mjesta. Neke od njih možemo izdvojiti: Jelsa, Vrbovska, Stari Grad, Pitve, Brusje, Milna, Hvar, svi oni s bogatom poviješću i pričom. Stari Grad je bio jedno od najvećih mjesta na otoku i snažna nautička sila.

Jedrenje je jedan od jedinstvenih načina kako možete uživati u ovom otočkom odmoru, dok vas pravi nautički raj čeka na otoku Hvar. Otvorite svoj izbor za istraživanje otoka i njegovih 5 otočnih luka i 2 marine. Pronađite i istražite ovaj Unesco otok, s dvije najpoznatije znamenitosti , a to su: ‘Starogradsko polje’ i ‘Proces za Križen’.

Podijeli sa

Josipa Kusić
Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Josipa je iznimno komunikativna i društvena osoba kojoj je briga o klijentima i njihovim potrebama na prvom mjestu. Vođena vlastitim ambicijama i organiziranošću maksimalno je posvećena poslu koji obavlja. Uvijek nasmijana i vesela pristupa svakom novom zadatku te s nestrpljenjem očekuje nove izazove. Primarno područje njenog djelovanja je dalmatinska obala i otoci, sa središtem u gradu Splitu.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt